Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Snottkråknuden

Date:
25.11.2018

Flott vintervær. Tur fra Veen. Først på skogsvei, deretter ut i terrenget. Tøff, karakteristisk topp som er synlig i store deler av Bjerkreim. Flott utsikt.

Map    

Storeknuden

Date:
24.11.2018

Fra Storeknuten i Eigelandsdalen til Storeknuden på Helleland. Parkerte langs Møgedalsveien. Gikk bratt opp mot nordøst. Deretter litt nordover på heia før vi gikk bratt opp på den øverste knollen. Flott utsikt over Helleland.

Map    

Storeknuten

Date:
24.11.2018

Flott vintervær. Tur fra Eigelandsdalen. Gikk litt sørover, over bro og opp Joheia. Ved Langetjørn dreide vi vestover mot Storeknuten og kunne følge noen tråkk før vi fulgte noen grassrenner til toppen. Flott utsikt, sol og litt le for vinden mellom knutene på toppen.

Map    

Grimsåsen

Date:
11.11.2018

Sur novemberhelg, men fint i Strand i formiddag. Mildt vær, men en del vind på toppen. Flott utsikt, spesielt over Boknafjorden og mot nordfylket.

Map    

Ramnåsfjellet

Date:
11.11.2018

Vi kjørte til endes av veien til Ramnås. Vi brøytet oss vei gjennom skogen opp til topp-punktet. Vi gikk derretter i åpnere landskap til trigpunktet med flott varde og fin utsikt mot vest. Dette ble vår siste topp i Strand!

Map    

Storehornåsen

Date:
11.11.2018

Etter tur på Grimsåsen, gikk vi over den karakteristiske Storhornåsen på tilbakeveien.

Map    

Døvikhammaren

Date:
11.11.2018

Liten, fin tur fra Døvika. Vi gikk inn dalen mot Årdalsfjorden og opp fra øst. Da vi kom opp på østryggen var stien, til vår overraskelse, rødmerket til topps. Mange fine utkikkspunkter på den lille fjellryggen.

Map    

Stølsknuten

Date:
04.11.2018

Mildt høstvær, men en del vind. Vi startet i Grabakken opp forbi Byrkjedal. Vi skrådde først mot Snorrenuten før vi skrådde mot Dybingshalsen. Grei oppstigning fra nordøst. Det blåste skikkelig på toppen! Flott utsikt til Dirdal. På veien ned var det fint utsyn til Byrkjedal og Østabødalen.

Map