Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Krokevassknuten

Date:
28.10.2018

Flott, kaldt høstvær. Tur fra hyttefeltet i Egelandsdalen. Fulgte delvis merket sti mot Vassbø. Gikk rett opp til toppen fra stien. Vi fant et lunt sted der vi kunne spise før vi gikk videre mot Stølsheia.

Map    

Stølsheia

Date:
28.10.2018

Flott høstvær. Vi gikk fra Egelandsdalen via Krokvassknuten. Etter å ha gått ned fra Krokvassknuten krysset vi et lite eid og gikk opp en dal mot Stølsheia. Litt kronglete hei med mange rygger og små vann. Flott topp med bok til å skrive navnet i. Vi var nr. 11 og 12 i år! På toppen var det både en liten ruggestein og en liten trollpikk. Vi fant oss en vei ned i Hommadalen og gikk så tilbake til stien vi hadde statet dagen på og som førte ned til Egelandsdalen.

Map    

Dukoll

Date:
27.10.2018

Vi kjørte fra Lyngsheia ned mot Åse. Først beundret vi den flotte Rykandfossen. Deretter gikk vi opp Skaret og skrådde bratt opp mot toppen. Flott utsikt mot Hiafossen og Hiavatnet. Vi gikk bratt ned nordover direkte mot Åse. Flott tur i kaldt, klart høstvær med litt isete fjell.

Map    

Lakkaknuten

Date:
27.10.2018

Tur fra Beinskjervatnet. Vi kom ned fra Høgehei og så bratt opp på Lakkanuten. Flott utsikt over Lyngsheia før vi gikk ned til bilen

Map    

Rykandfossen

Date:
27.10.2018
Map    

Høgehei

Date:
27.10.2018

Flott høstvær. Tur i Lyngsheia der vi har vært lite før. Først tur fra Beinskjervatnet. Vi gikk først til Høgehei. Flott utsikt fra begge toppene, men kanskje finest på kanten av fjellet mot Årdal. Flott utsikt ut Årdalsfjorden og ut dalføret mot Tau og Stavanger. Turen gikk videre mot Lakkanuten.

Map    

Gryteheia

Date:
20.10.2018

Fin rundtur i godt høstvær. Vi gikk opp Kaldrassheia og til Skibufjellet. Videre på nordsida av Store Grytevatnet og opp til Gryteheia. Fin topp. Tilbake om Lomstjørna og til slutt på T-merket sti til Stavtjørn.

Map    

Skibufjellet

Date:
20.10.2018

Fint, stille høstvær. Fin rundtur opp Kaldrassheia og opp til Skibufjellet, videre på nordsida av Store Grytevatnet opp til Gryteheia, tilbake om Lomsvatnet. Flott utsikt fra kanten av Skibufjellet, flott varde på 841 og ingen varde på 843.

Map    

Kvidaheia

Date:
14.10.2018

Opphold, men grått i Sokndal Tur fra Gaudland på merket sti til Kvidaheia. Fin utsikt til Spjodevatnet. Tilbaketuren uten sti til gården Vinja. Videre på vei tilbake langs Eiavatnet og Barstadvatnet og over Snodkoll til Gaudland.

Map    

Høgaheia

Date:
14.10.2018

Besøk og overnatting på Bjørnestad.Lavt skydekke, så vi trekker nærmere kysten. Opphold, men grått. Greit nok turvær. Tur fra Årsvoll til Høgaheia. Toppen gikk nesten opp i skyene, så utsikten var begrenset.

Map