Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Grønhaug

Date:
21.07.2018

Flott vær i uka, men grå lørdag. Vi tok sjansen på Grønhaug. i Hovsherad. Vi fikk en fin tur selv om det gikk en del byger i nærheten. Vi gikk fra bommen i Skårdal, forbi Flatestøl og opp til Hyttestøl. Vi fant en brukbar vei gjennom skogen opp mot toppen og fikk nærkontakt med en elg. Fin utsikt på toppen. Vi gikk bortom Spøtliknuten og fikk god utsikt til Kjørmo og Rusdal. Samme vei på returen.

Map    

Døldarheia

Date:
08.07.2018

På hjemvei fra bursdagsfeiring i Lindås. Flott vær, så da ble det tur til Døldarheia (eller Døldaren) fra Blikra. Som så ofte før var det litt vanskelig å finne riktig startsted. Flott tur på ei fin hei med varde på en stor steinblokk. Fantastisk utsikt. Vi rakk ned i bilen før tåka kom krypende fra vest.

Map    

Rundeknuten

Date:
01.07.2018

Tur fra skytebanen ved Rossabø. Vi gikk på sti forbi Stølsvatnet og nesten til Byrkjelandsvatnet. Så svingte vi opp mot Rundsknuten. En del einer og kratt. Flott utsikt fra toppen. Tilbake til bilen gikk vi rett ned dalen mot Skytebanen. Enda mer ulendt terreng her med tett granskog på slutten.

Map