Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Helleknuten

Date:
29.04.2018

Flott tur i vårvær fra Rossavik. I gikk først på skogsvei innover til dalen øst for Helleknuten. Videre på delvis sti opp til toppen av dalen. Derfra svingte vi vestover mot topp-platået. Topp-platået er ei lita, nokså flat hei med mange flotte utsiktspunkter langs kanten. Fantastisk utsikt mot hele indre del av Høgsfjorden.

Map    

Eldsknuten

Date:
28.04.2018

Flott vårtur fra Grøssareid. Først gikk vi over Gullbergtuva og fortsatte på sti forbi Røysland. Da vi nærmet oss Grimingsvatnet, gikk vi vestover opp til toppen. Tøff varde på utsiktspunktet mot de indre bygdene i Eigersund. Tilbaketur på sti til Røysland og derfra ned gamleveien til Dybingsvatnet og tilbake til Grøssareid.

Map    

Gullbergtuva

Date:
28.04.2018
Map    

Skoreknuden

Date:
28.04.2018

Liten, fin tur fra veien til Steine. Vi fant en brukbar vei oppover. Super utsikt fra toppen mot Steine og Eide og vi så gjennom Drangsdalen til Hovsvatnet.

Map    

Stolfjellet

Date:
15.04.2018
Map    

Spødavollstolen

Date:
15.04.2018

Tur fra Spødervold. Først til Vålandstjørna og opp til Stolfjellet. Derfra ned til Spødervollstolen og ned til Spødervoll.

Map    

Ørnafjellet

Date:
15.04.2018

Tur fra Spødavoll. Antydning til gammel sti fra Vålandstjørna. Flott utsikt på toppen. Tuen gikk videre til Spødavollstolen. Noe snø fortsatt i bakkene ned til Spødavoll.

Map    

Førlandsnuten

Date:
14.04.2018

Tur rundt Skardtjørna i flott vårvær. Vi kom fra Øykjafjellet og Krokarfjellet. Vi nøt utsikten i lia under toppen før vi fortsatte på merket sti ned til bilen ved Jørpelandsåna.

Map    

Øykjafjellet

Date:
14.04.2018

Vi parkerte ved Jørpelandsåna og gikk på merket sti mot Førlandsnuten. Da vi kom til skaret mellom Heståsen og Førlandsnuten, svingte vi til høyre over Heståsen. Derfra fant vi et brukbart terreng over til Øykjafjellet. Vi fortsatte på sti ned mot nordenden av Skardtjørna og opp igjen mot Krokarfjellet.

Map    

Krokarfjellet

Date:
14.04.2018

Rundtur rubdt Skardtjørna. Vi kom ned fra Øykjafjellet og gikk opp bakkene mot toppen av Krokarfjellet. Flott utsikt mot Jørpeland. Vi fortsatte mot Førlandsnuten.

Map