Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Grensheia

Date:
30.12.2018

Tur via Vårefjellet. Gikk på skogsvei og elgtråkk. Fin utsikt mot Brendeknuten og Vårefjellet. Tilbake gikk vi til veien på elgtråkk/sti.

Map    

Vårefjellet

Date:
30.12.2018

Flott formiddag. Tur i Hjelmeland fra veien opp til Bjødnabu. Fulgte en skogsvei fra bakken oppforbi Husstøl. Videre på elgtråkk opp til utsiktsvarde, trig-punkt og selve toppen. Flott utsikt til Hjelmeland, Ombo og Napen. Videre mot Grensheia.

Map    

Steinbergåsen

Date:
23.12.2018

Den minste peakbooktoppen i Lund ble den siste. Gikk fra Monan og fulgte ryggen til topps. Fin utsikt til alle bygdene i Hovsherad fra Handeland til Rusdal.

Map    

Slettheia

Date:
23.12.2018

På vei til julefeiring på Sørlandet. Flott, klart vintervær. Kjørte derfor opp til Monan i Hovsherad. Startet på veien mot Førland. Svingte av veien ved tjørna og fulgte ryggen til toppen flott utsikt til Førland og nabotopper i alle retninger.

Map    

Kyrkjeleidfjellet

Date:
15.12.2018

Tur fra Middagsåsen og Størnafjellet. Vi krysset dalene på elgtråkk skrådde opp til toppen. Fris vind og noe utsikt. Videre skrådde vi ned dalene mot Svadberg og gikk på gårdsveier og sykkelstier tilbake til bilen under Middagsåsen.

Map    

Søra Størnafjellet

Date:
15.12.2018

Brukbart turvær i Årdal i dag. Gikk fra rv. 13 på skogsvei til Middagsåsen. Fra Middagsåsen gikk vestover mot Størnafjellet - fulgte elgtråkk. Flott utsikt, men ganske blåsende på toppen. Videre gikk vi til Kyrkjeleidfjellet.

Map    

Skiptingsknuten

Date:
09.12.2018

Parkerte ved Kvivåg. Fulgte skogsvei nesten til toppen - sti den aller siste biten. Fin utsikt til det indre av Sokndal på grensen til Eigersund og Lund.

Map    

Engjafjellet

Date:
09.12.2018

Parkerte ved veien som går til Steine. Gikk rett opp mot toppen i fint førjulsvær og med flott utsikt mot Eiavatnet i vest og mot Eidsvatnet med Drangsdalen i bakgrunnen i øst.

Map    

Sauafjellet

Date:
08.12.2018

Det klarnet opp og ble en nydelig ettermiddag. Fin liten tur fra Eiane. Flott utsikt til Preikestolen i solnedgang.

Map    

Snottkråknuden

Date:
25.11.2018

Flott vintervær. Tur fra Veen. Først på skogsvei, deretter ut i terrenget. Tøff, karakteristisk topp som er synlig i store deler av Bjerkreim. Flott utsikt.

Map