Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Troppekosknuten

Date:
26.05.2017

Tur til Flørli med bår fra Lauvvik. Vi gikk opp Flørlitrappene og fortsatte på grusvei fra Ternevatnet til Stora Flørlivatnet. Derfra svingte vi opp til toppen av Troppekosknuten. Mye grus og flyttblokker på fjellet. Fin utsikt mot Lysefjorden. Vi fortsatte østover mot Kvernafjellet og Kobbaskjer.

Map    

Kvernafjellet

Date:
26.05.2017

Tur fra Flørli. Først opp Flørlitrappene, så til Troppekosknuten, videre til Kobbaskjer og opp til toppen av Kvernafjellet. Flott utsikt mot Lysefjorden. Vi fortsatte tilbake til Stora Flørlivatnet før vi fulgte veien rundt Troppekosknuten og gikk på merket sti til Flørli. Båten var full, så det var såvidt vi kom tilbake til bilen på Lauvvik.

Map    

Kobbaskjer

Date:
26.05.2017

Vi kom fra Flørli og Troppekosknuten på sti over Kvernafjellet. Utsikt over Stora Flørlivatnet. Vi returnerte over toppen av Kvernafjellet mot Flørli og båten hjem.

Map    

Flørlitrappene

Date:
26.05.2017
Map    

Grønhaug

Date:
25.05.2017

Tur fra Lundheim. Først på sti mot Solliknuden. Ved Bergstølen svingte vi nordover på en mindre sti som gikk forbi Fiskelaus og Langavatnet før vi kom til den fine varden på Grønhaug. Vi hadde en pause i sola før vi gikk ned bakkene nordover til toppen av Marigjelan.

Map    

Skarfjell

Date:
25.05.2017

Vi kom fra Lundheim over Grønhaug. Fra toppen av Marigjelan gikk vi i dyretråkk mot toppen av Skarfjell. Fin utsikt mot Hovsvatnet og Grønhaug. Vi gikk tilbake til Grønhaug og fortsatte mot Solliknuden.

Map    

Solliknuden

Date:
25.05.2017

Vi kom fra Lundheim via Skarfjell og Grønhaug. Fin utsikt mot Lundevatnet sørøst for toppen og mot Solli sørvest for toppen. Vi fulgte stien tilbake til Lundheim.

Map    

Mulekosrinda

Date:
21.05.2017

Tur fra Skrøyla. Vi gikk på skogsvei opp til Rundavatnet. Derfra gikk vi opp bakkene mot nord. På toppen av bakken dreide vi østover på ryggen opp til toppen. Fin utsikt mot Lysefjorden. Tilbake gikk vi ned sti vestover mot Sollifjellet og derfra tilbake til Skrøyla.

Map    

Surnos

Date:
14.05.2017

Oppom toppen på vei fra Hjelmalifjellet til Vølstad.

Map    

Hjelmalifjellet

Date:
14.05.2017

Tur fra Vølstad på grusvei opp til Volstadnutane. Derfra på heia over til Hjelmalifjellet. Derfra gikk vi ned til Surnos med utsikt mot Madland. Derfra gikk vi vestover til grusveien ned mot Vølstad.

Map