Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Kjølleknuten

Date:
26.03.2017

Map    

Råsafjellet

Date:
26.03.2017

Tur fra Store Svela øst for Vikeså på delvis merket sti. Fin utsikt mot Solbjørgnipa, Vikeså og Holmen.

Map    

Krossheia

Date:
18.03.2017

Vi parkerte på veien mot Løtoft omtrent der stien går over til Store Åmdal. Fra bilen gikk vi oppover bakkene mot Krossheia uten at vi fant noen sti. Karakteristisk luten fjellkam på toppen. Utsikt mot Elgjestraum og Ørslandsknuten.

Map    

Ørslandsknuten

Date:
18.03.2017

Vi parkerte ved Bakka og gikk på veien opp mpt Ørsland. Detfra fortsatte vi nordover på gårdsvet og sti mot Barstad. Vi gikk bratt opp østsida av fjellet og kom opp litt nord for toppen. Fin topp med utsikt sørover i Sokndal. Vi gikk sørvestover fra toppen og så østover tilbke til Ørsland.

Map    

Sjørpknuten

Date:
18.03.2017

Tur fra Litle Åmdal. Vi gikk først på veien mot Store Åmdal. Derfra gikk vi sørover mot dalsøkket vest for asjørpnuten. Derfra gikk vi østover i skogen fram til topp-punktet. Utsikt til Ålgård og Myssa.

Map    

Sandfjellet

Date:
12.03.2017

Tur til Møgedal og Auglend. Vi parkerte på parkeringsplassen på Auglend og startet på stien mot Imeseid. Før den første, lille tjørna, gikk vi oppover til venstre. Så fortsatte vi nordover mot Sandfjellet. Utsikt mot bl.a. Møgedal, Nodlandsvatnet og også neste mål. I gikk nordover i dalen og så oppover mot Urdaknuten.

Map    

Urdaknuten

Date:
12.03.2017

Vi kom fra Auglend, over Sandfjellet og opp til Urdaknuten. Utsikt mot Sandfjellet og Drange. Vi gikk mot nordvest ned til sti og gårdsvei mot Møgedal og derfra på vei tilbake til Auglend.

Map    

Husafjell

Date:
11.03.2017

Vi startet turen i bakken opp mot Nevlandsheia og gikk til Dyranuten. Fra Nevlandsheia gikk vi opp Solbakken og kom opp til Husafjellet i noe grått vær. Fra Husafjellet fulgte vi ryggen ned til veien.

Map    

Dyranuten

Date:
11.03.2017

Tur fra bakkene opp mot Nevlandsheia. Vi gikk på traktorveien under Stølsheia. Vi fortsatte over myra mot Stakksheia og videre opp til toppen Dyranuten. Utsikt mot Madland, Nevlandsheia og Tjetland. Vi fortsatte på skogsvei ned mot Stakksheitjørna og videre mot Kvernaheia i retning Husafjell.

Map    

Gulltjørnfjell

Date:
05.03.2017

Map