Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Øykjafjellet

Date:
28.01.2017

Vi kom fra Tunglandsfjellet og gikk over Rundamyra. Derfra på sti opp mellom Husafjellet og Øykjafjellet. På toppen av skaret gikk vi nordover mot toppen av Øykjafjellet. Vi gikk tilbake over Rundamyra og på vei tilbake til Tungland.

Map    

Tunglandsfjellet

Date:
28.01.2017

Tur fra Tungland. Vi gikk innover veien på sørsida av Jørpelandsåna. Ved kraftverket gikk vi bratt opp til høyre mot toppen. Fin utsikt mot Jørpeland, Idse og Idsal. Fra toppen gikk vi ned østover til Rundamyra og fulgte sti opp mot Øykjafjellet.

Map    

Åsane

Date:
15.01.2017

Tur i iskaldt, klart vær fra Birkeland. Vi gikk innover veien mot Romsvatnet. Etter Stølen svingte vi til venstre oppover en traktorvei. På toppen var det en del snø med blaut myr under. Vi tråkket gjennom snøen og ble både våte og kalde. Men det var et flott vinterlys og fin utsikt.

Map    

Hagafjellet

Date:
14.01.2017

Tur oppom trigpunktet på Hagafjellet samtidig med turen til Erlundsnuten. Toppene er omtrent like høye.

Map    

Erlundsnuten

Date:
14.01.2017

Tur fra krysset der Madlandsveien starter. Vi gikk opp Heiå på sørsida av Erlundsnuten og gikk opp til toppen mellom Erlundsnuten og Hagafjellet. Derfra besøkte vi de to nesten like høye toppene som ligger bare 100 meter fra hverandre.

Map    

Brusaknuden Sørskråning

Date:
07.01.2017

Tur fra Husavatnet. Først til Karten. Derfra gikk vi på vestsiden av Kartavatnet og opp til toppen. Vi måtte litt ned i sørsida av toppen til det høyeste punktet i Hå kommune. Vi fortsatte på stien mot Mellomstrand og dreide til venstre mot Husavatnet.

Map    

Karten

Date:
07.01.2017

Tur fra Husavatnet. Traktorvei helt til toppen. Utsikt mot Jæren som domineres av vindmøllene på Høgjæren. Vi fortsatte mot Brusaknuten.

Map    

Brusaknuden

Date:
07.01.2017

Rundtur fra Mellomstrand til Karten, videre til Brusaknuden og så ned stien til Mellomstrand.

Map    

Svartaknuten

Date:
01.01.2017

Tur fra Storrsheia. Vi gikk først på gårdsveier før vi dreide vestover mot toppen. Utsikt til Ognavatnet, Urdalsnipa og Vikeså.

Map