Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Stølsheinuten

Date:
25.09.2016

Tur fra.Nevlandsheia, først på gårdsvei øst for myra. Etter hvert skrådde vi opp mot toppen og fikk flott utsyn over Madland og Nevlandsheia. Frisk vind fra øst.

Map    

Nordvest for Storsteinheia

Date:
18.09.2016

I dag var det snøbart og mulig å kjøre helt inn mot Storstensdammen. Kort tur fra bioen opp til denne toppen.

Map    

Stora Blåfjell

Date:
18.09.2016

Vi parkerte ved Førrevassdammen og gikk mot Gilavatnet. Derfra gikk vi på sti, på bru over Gilavatnet og videre på og videre på stien til vi kunne dreie vestover og opp mot Stora Blåfjell. Utsikt mot Napen og Blåsjøen. Tilbake gikk vi ned til Stora Blåfjellvatnet, dreide nordover mot vestenden av Gilavatnet, fortsatte på nordsida av Gilavatnet og gikk tilbake til Førrevassdammen på veien.

Map    

Sandvassheia

Date:
17.09.2016

Tur fra Indrajorda i Slettedalen. Vi fulgte stien helt til Vierane. Derfra gikk vi nordover mot toppen. Ikke så imponerende topp, men flott utsikt til Kyrkjenuten, Slettedalen, Folgefonna og Borddalsnuten. Tilbake gikk vi vestover mot Rullestadsåta og ned til stien mot Simlebu. Vi fulgte derfra merket sti tilbake til Indrajorda.

Map    

Snøsvassfjellet

Date:
11.09.2016

Tur fra parkeringsplaasen i Runaskaret. Vi krysset veien og gikk, delvis på sti, opp ryggen på nordsiden av Snøsvatnet. Fra toppen var det utsikt mot Holmavatnet, Snøsvatnet og Vardafjellet. Vi fortsatte ned ryggen. Vest for Snøsvatnet dreide vi sørøstover mot Vardafjell.

Map    

Vardafjellet

Date:
11.09.2016

Vi kom fra Runaskaret og Snøsvassfjellet. Vest for Snøsvatnet vingte vi sørøstover mot toppen av Vardafjellet. Fin utsikt bl.a. mot Storrsheia. Vi gikk tilbake samme vei til bilen i Runaskaret.

Map    

Myrfjell

Date:
04.09.2016

Tur fra Øvre Maudal. Vi fulgte veien mot Myrvatnet et stykke og fortsatte så på stien opp mot Holavatnet. Derfra gikk vi til nordenden av Krokavatnet. Vi gikk opp på Myrfjell i skaret som har retning mot høyde 965. Da vi kom opp av skaret, var det greit terreng opp til varden. Vi gikk ned samme vei som vi kom opp og fortsatte mot Storbakknuten.

Map    

Storbakknuten

Date:
04.09.2016

Tur fra Øvre Maudal. Etter besøk på Myrfjell gikk vi på Storbakknuten. Det var en stor steinblokk på toppen. Fin utsikt mot Myrfjell og Myrvatn. Vi gikk på sti tilbake til Maudal.

Map    

Guddalen

Date:
03.09.2016

Tur fra merket sti fra Årsvoll. Ved Guddalsvatnet var det fin utsikt til Sletthei - fortsatt uten vinmøller. Vi fortsatte på stien mot Sletthei.

Map    

Sletthei

Date:
03.09.2016

Vi kom fra Årsvoll og gikk ned til Guddal. Derfra fulgte vi stien videre til Sletthei. Enda ingen vindmøller, men vi kunne se industrien true fra Titania i vest. Vi fulgte stien tilbake til Årsvoll.

Map