Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Kjølleknuten

Date:
27.06.2015

Grått sommervær, men ganske stille.

Map    

Gråhorga

Date:
21.06.2015

Vi kom fra Rosendal. Fra Ølensvåg kjørte vi til Innbjoa og opp veien til Myrvang. Derfra gikk vi på sti opp til toppen. Fantastisk utsikt mot Hardangerfjorden.

Map    

Malmangersnuten

Date:
20.06.2015

Rundtur der vi startet inn Muradalen. Vi fulgte sti sørover til vi kom opp på fjellplatået. Der svingte vi mot vest og etter hvert notdober mot Malmangernuten. Flott utsyn over Rosendal og Malmangernuten. Vi gikk bratt ned mot vest og kom ned like sør for fjordhotellet.

Map    

Reinsnuten

Date:
07.06.2015

I år ble det tur til Sauda med kontorgjengen. Vi gikk fra Maldal til Maldalstølen. Vi gikk opp skaret nord for Reinsnuten i mye snø før vi snudde sørover mot toppen. Flott utsikt mot Sauda.

Map    

Nord for Viddasfjellet

Date:
07.06.2015

Tur på merket sti fra Botneheia. Koselig hei med småfuru og svaberg. Flott utsikt mot Høgsfjorden og også mot Botneheia og Lysefjorden.

Map    

Vølstadnutane

Date:
06.06.2015

Tur fra Vølstad på grusvei. Fin utsikt. Vi fortsatte mot Kjørkjestafjellet.

Map    

Kjørkjestafjellet

Date:
06.06.2015

Vi kom fra Vølstadnutane. Derfra gikk vi til sørenden av Grindatjørna og opp i dalen nord for Kjørkjestafjellet. Derfra gikk vi sørover opp mot toppen. Spesielt fjell med den bratte veggen mot vest og flott utsikt fra toppen. Tilbake gikk vi ned i nordlig retning og dreide mot øst. Vi gikk ned lia til nordenden av Kyrkjestadvatnet. Derfra gikk vi på sti sørover forbi Kyrkjestadvatnet og Kvitlavatnet og kom ned til gårdene på Madland.

Map