Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Høga Knuten

Date:
26.07.2014

Tur fra Øvre Espedalen, forbi Øvre Espedalstølen og videre østover på delvis synlig sti. Da vi kom forbi Følvatnet, gikk vi på nordsida av vann 836 og på sørsida av Juvavatnet. Derfra gikk vi opp nordøstover til Steinheia, østover på Steinheia og dreide så sørover til Høge Knuten. Det er ingen spektakulær topp. Fra toppen ser der ut til at Skoraheia med den flotte varden er høyere. Men den er 2 meter lavere.

Map    

Mælen

Date:
20.07.2014

Vi parkerte ved Finnabuvatnet og fulgte stien mot Heimravika til foten fjellet. Vi gikk opp mot sørøst nokså direkte mot toppen. Fra toppen gikk vi nordover ryggen og ned mot Vika og fulgte sti tilbake til bilen.

Map    

Sørvest for Nupsfonn

Date:
19.07.2014

Tur fra Haukeliseter til Nupsegga. Derfra over til «Sørvest for Nupsfonn». Dette er den nest høyeste toppen på Hardangervidda. Vi fortsatte ned Nupsdalen og tilbake til Haukeliseter.

Map    

Svarvarnuten

Date:
10.07.2014

Tur fra bomveien som begynner på Berg. Vi gikk først på merket sti mot Stavskar og Bossbu. På toppen av Stavbrokka svingte vi opp ryggen mot Svarvarnuten. Flott utsyn vestover i heia ig østover mot Setesdalen. Vi fortsatte sørøstover i Holteheii og gikk ned stien ved Fjellsenden.

Map