Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Harlifjellet

Date:
27.11.2022

En kjempefin tur. Med på turen var meg, Helge og Hauru. Vi hadde først hentet et reinslakt på reinslakteriet. Det var tørt og fint. Vindstille. Så et nysgjerrig og lekent ekorn først på stien. Mye furu og blåbærlyng første delen. Noen rester av et flyvrak.Nydelig lys, særlig da vi sto på toppen.

Map    

Himmeltindan

Date:
20.11.2022

En fantastisk dag. Kanskje var temperaturen rundt null, men føltes som +8 grader celsius. Startet i mørket ved Utakleiv grendehus. Fikk med soloppganengen et stykke opp i bakkene. Det var meg og Helge. Turen var ganske spontan. Vi kunne ta ferga over til Lofoten på ettermiddagen og fikk overnatta i hytta til Nina og Phillip. Og klarte å komme oss tilbake til Moskenes i tide til å ta ferga tilbake. Det var rim på bakken nede i lavlandet og ingen sol, men her oppe var det sol som varmet. Vi traff flere andre turgåere også, men det var langt fra kø så sent på året. Litt lett å gli på "rullesand" på deler av turen. Da vi kom ned, hvem andre enn Nina var der.

Map    

Fehammaren

Date:
20.11.2022
Map    

Himmeltindan sør

Date:
20.11.2022
Map    

Gillesvågnakken

Date:
06.11.2022

En helt grei tur i bra vær. Furuskog og rabber. Jeg, Helge og hauru var med på turen.

Map    

Husbykollen

Date:
01.11.2022

Jeg, Helge og Hauru var med på turen som startet like etter jobb og endte i mørket med hodelykt, men med veldig flott utsikt mot de alpine fjellene på Austvågøy og Hindøya inklussive Higraftinden. Melbu så forstørret og kanskje også forskjønnet ut fra denen høyden. Det var en grei tur med litt stigning. Det var tydelig at det hadde gått en god del husdyr på beite her tidligere på året.

Map