Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Storheia i Hadsel

Date:
25.10.2022

Her rakk jeg sola siste gang i Stokmarknes i 2022. Den går så tidlig ned her pga fjellene. Gikk alene like etter jobb.

Map    

Varden på Straumøya

Date:
23.10.2022

Det var meg, Helga og Hauru på denne turen også. Det var en litt kronglete tur til tross for at den ikke var så lang i distanse. Det blåste en god del på toppen. På veien så vi et elgkadaber, spennende for Hauru.

Map    

Branden

Date:
16.10.2022

Med på turen var Helge og Hauru. Turen gikk videre til Blåfjell og tok mange timer av den grunn.

Map    

Blåfjell

Date:
16.10.2022

Etter å ha først vært innom Branden gikk turen nokså flatt videre til Blåfjell. Kan nok duge som en joggeløype i tørt vær. Hauru og Helge var med. Det var deilig for Hauru å gå løs så lenge, vi så verken dyr eller mennesker før helt på slutten av turen. Hadde lenge tnkt å gå her, men tenkte denne dagen at kanskje var det litt kjedelig fordi det var såpass flatt så lenge. Så samme utsikt nesten hele veien, og det var jo Bodø-området.

Map    

Skånlandsfjellet

Date:
15.10.2022

Map    

Tuvfjellet

Date:
14.10.2022

Dette var en tur jeg, Maja og Hauru tok. Det var en flott tur, og jeg tenkte flere ganger at jeg må komme tilbake. Det var litt svabergaktig på toppen og der kunne vi sitte hele familien og spise pannekake, tenkte jeg. Utsikten var flott selv om det ikke var en veldig høy topp.

Map    

Høgåsen

Date:
13.10.2022

Det var bare jeg og Hauru på denne turen. Turen hadde fine og dårlige element. Det ble en del regn etterhvert. Og på en eller annen måte ble jeg usikker på veien tilbake. Det var nesten umulig for meg å bestemme hva som var toppen så jeg gikk litt rundt og prøvde meg fram. Det var ingen definert sti på turen overhodet. Deler av turen var fin, men kanskje ikke noe særlig spesiell.

Map    

Ospenesfjellet

Date:
12.10.2022

Jeg hadde høstferie alene, og Helge hadde tatt den på et annet tidspunkt enn meg. Så i stedet for kommunetopper ble det til et fjell i Bodømarka. Start ved skytefeltet. Og her var det ikke slik at jeg fant veien opp med en gang, På grunn av regn og våte, bratte svaberg (på en så liten topp, helt utrolig), tok jeg en annen vei ned og måtte gå veien tilbake. Det sto noe greier på toppen her, men jeg vet ikke helt sikkert hva det var. Det var en utrolig fin dobbelt og til dels trippel regnbue, og høstfargene var kjempeflotte. Med på turen var Hauru.

Map    

Vethågen

Date:
12.10.2022

Dette ble en tur etter arbeidstid (men i min høstferie) hvor jeg, Magne, Helge og Hauru var med. Vi kom ned før det ble mørkt, men bare så vidt. Det gikk ingen tydelig sti til toppen , i alle fall ikke hele veien. det var også noe eiekratt på selve toppen. hadde nok ikke gått her om det ikke var for Bodø-lista. På formiddagen hadde jeg vært på Ospenestinden alene og bestemt meg for å "melde meg på" Bodø-lista.

Map    

Tronlia

Date:
10.10.2022

Her har jeg vært virkelig mange ganger, og i dag på en joggetur med Hauru.

Map