Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Storliryggen

Date:
29.12.2021

Her har jeg vært mange ganger med ulike folk, denne gangen med Helge og Hauru. Det er så fin utsikt fra denne benken som peker mot Børvasstindene. Man kan komme hit flere veier. Vi gikk fra Makinisten denne gangen.

Map    

Nordtoven

Date:
18.09.2021

Tror ikke vi valgte raskeste ruta her. Med på turen var Helge og Hauru. Dette var første gangen vi hadde el-bil med lang nok rekkevidde til å nå så langt som dette, så sånn sett var det en hærlig tur komfor- og klimamessig. Overnattinga skjedde på campingen i Leirvika. Vi var glad det var litt utenfor selve fluesesongen, for fluesesmekke i campinghytta kan vel ikke være et godt tegn? Fulgte ruta til Graham og Bakken59 fra Leirvika. Turen var Ok, men litt kjedelig. Gikk mye flatt langs en rygg litt uten variasjon. Det var utsikt, men mindre enn mange andre steder i området. En grei tur, men det blir nok bare den ene gangen. Det var litt kaldt selv om det ikke var så sent på året. Kan ikke huske at vi så et eneste livstgn på hele turen.

Map    

Heian

Date:
04.09.2021
Map    

Steigtinden Nord

Date:
28.08.2021
Map    

Store Brannen

Date:
25.08.2021
Map    

Helldalisen

Date:
07.08.2021

Dette er kommunetoppen i Steigen som jeg ventet 13 år før jeg kom meg opp på. Med på turen var Magne, Helge og Hauru. Jeg la først merke til denne toppen da jobben gjorde at jeg gjevnlig måtte kjøre til Røssvik. Helldalsisen kommer midt imot når man kjører dit. Det var først senere jeg begynte å tenke på kommunetopper. Toppn synes godt i landskapet flere steder på E6 nordover fra Straumen også. Problemet med toppen er å komme seg med båt til Sandbakken der man kan begynne å gå opp. Vi klarte via diverse betjentskaper å komme fram til en Laksebåt vil kunne få sitte på med. Det låste oss litt i forhold til at vi måtte være nede før båten kom og hentet oss ellers så ble det en dag til. Dekningen var bare sånn passe på stedet. Men det viste seg å ikke være et problem. >>>

Map    

Møysalen

Date:
28.07.2021

Map    

Sørskottinden

Date:
05.07.2021

Map    

Skotstindan S1

Date:
05.07.2021
Map    

Storheia i Hadsel

Date:
01.06.2021

Tror det var førte gang jeg var oppå her. Gikk alene etter jobb. startet ved barnehagen.

Map