Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Snøhetta

Date:
07.08.2013

Tur med mamma til Snøhetta. Husker vi tok bussen inn og gikk fra Snøheim. Veldig fin tur, en liten innmarsj, så begynte ura. Husker likevel det var mange store flate steiner å gå på, så det føltes tidvis som en trapp opp til toppen. Jeg måtte ta turen bort til Midtre, lit bratt ned, bort og litt opp så var man der. Husker ikke om mamma ble med på det eller om det var bare meg. Finfin tur, mangla bare å se moskus. Dersom jeg har track, er det på en gammel klokke. Må sjekke om den lever. Fant noen bilder fra turen. Føles som en evighet siden!

Map    

Toppride fra Torfinsbu

Date:
21.07.2013

Lørdag ettermiddag gikk vi inn til Torfinsbu. Dette var i våre yngre og spreke dager. Her ante vi ikke at toppsamling skulle bli noe vi ville ha mye glede av sammen, de neste 7årene frem til i dag 2020. Søndag morgen gikk turen opp til Nørde kalvehølotinden. Fejllvante var vi, men likevel ganske uerfarne tinderanglere. Vi gikk i følge med en ukjent man opp hit. Han hadde satt fra seg sekken nede ved foten. Jeg husket at jeg reagerte på det og synes det var en dum ide å ikke ha med seg verken vann eller klær på slik en varm sommerdag. Det eneste han hadde var et stativ? åjoda, det var stativ til kameraet hans. Han virket ganske uerfaren og slet til og med å komme seg helt opp alene. Vi tilbydde han å bli med oss videre, men han måtte ned igjen fordi familien ventet på han. Vi >>>

Map    

Jentetur fra Glitterheim

Date:
06.07.2013
Duration:
7:09h
Distance:
18.9km

Mari og Ingvild jobbet flere summere i Glitterheim. Det gav mulighet for venninnetur og samling i fjellet. Jeg og Anna tok turen inn for å kombinere venninnetreff og fjelltur. Første dag gikk til Glittertind, med mye aking på rompa. Andre dag gikk vi til Nautgardstind via oksle. Husker det var klarvær og varmt. Det ble tatt mange biler på toppen, både med og uten klær :D - Det var det tiden det var en trend med bar overkropp i naturen-bilder.

Map