Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Øysteinnatten Lifjell

Date:
16.02.2018
Characteristic:
Backcountry skiing

Fjellskitur før jeg skulle hente min søster på jernbanestasjonen. Vi dro videre til Vrådal, overnattet på hotell og var på Vrådal skisenter hele neste dag. Helt whiteout over ca. 900m og måtte klatre siste biten til toppen

Map    

Topptur Bosnuten i Telemark

Date:
13.02.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:27h
Distance:
6.1km

Kjørte fra mine foreldre i Rjukan sentrum mot Vinje og ankom Bosbøen etter ca. en halvtime. Tok på meg skia og gikk opp. Nydelig vær og fint føre. Så jammen en reinsdyrflokk i dag også. Brukte litt over en time opp uten noe supertempo. Tok god pause på toppen og kjørte ned igjen.

Map    

Topptur Gauthellernuten, Haukelifjell

Date:
12.02.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
1:20h
Distance:
4.4km

Stoppet rett før Svandalsflonatunnelen opp mot Haukelifjell på vei fra Bergen til Rjukan. Ønsket en kort topptur på veien. Avblåst, skavlete, flatt lys og dårlig sikt. Uansett deilig med en liten tur. Kom over en liten reinsdyrflokk på vei opp. Mitt spor er nok noe snodig da jeg så svært dårlig. Måtte kjøre på GPS ned igjen. Stoppet i Odda og tok dette bildet ved Sandvevatnet da jeg synes det var så fint der :)

Map    

Topptur Torefjellet, Hardanger

Date:
05.02.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:58h
Distance:
10.4km

Kjørte til Norheimsund, opp til Sjusete og parkerte ved skistadioen på ca. 300m. Her var det bare å ta på skia og rusle oppover. Etter et lite stykke har man super utsikt over Hardangerfjorden. Dette er en kort og enkel tur og jeg tok det med ro. Sliter fortsatt med muskelstrekk i leggen og senebetennelse i armen. Føret var helt ok.

Map    

Topptur Gullfjelltoppen

Date:
02.02.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:32h
Distance:
10.4km

Godt å ha på skia igjen. Sliter med en skulderskade og leggskade som har gjort at jeg har hatt ufrivillig pause fra denne type aktivitet. Mange biler da jeg ankom Gullbotn og fant såvidt parkering foran Gullbotten Turistheim. Var visst planleggingsdag i dag, så det var mange mennesker i langrennsløypene. Mye snø i Gullfjellområdet nå, men noe avblåst og vindpakket oppover. Kjørte Gullfjellhalsen ned og der var det fine forhold, spesielt det siste partiet. Solen varmet og det var knapt et vindpust selv på toppen. Fikk gode Påskeassosiasjoner. Et stykke på vei opp møtte jeg Knut Egil som jeg også møtte sist jeg var her. Det var artig. Vi slo følge resten av veien opp og kjørte sammen ned.

Map