Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Topptur Gaustatoppen

Date:
29.12.2015

Kunne ta på skia fra parkering ved veibommen og gikk derfra langs veien opp til Gaustabanen. Synlig vegetasjon i begynnelsen videre opp derfra, men mulig å bruke skia. Videre oppover er det forblåst en del steder og mye stein. Er kanskje for spesielt interesserte dette, så ikke bruk beste skia. Ønsker man god nedkjøring anbefaler jeg foreløpig Gaustablikk. 12 m/s, tåke og -10, så jeg valgte å avslutte turen ved hytta. Kunne bare glemme å kjøre noen av rennene ned. Krevende, men artig tur :)

Map    

Over 4 fjell til jobb

Date:
13.12.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:15h
Distance:
8.4km

Tok den fine veien til jobb i dag. Flott turvær, men veldig glatt enkelte partier. Hadde tenkt å ta med Strandafjellet også, men fikk ikke tid siden det gikk noe saktere pga. glatten. Godt med avbrekk fra regnet.

Map    

Topptur til Gullfjellet i Bergen

Date:
07.12.2015
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
4:12h
Distance:
8.3km

Tok en råsjangs i dag siden det var finvær innimellom all regnet og vinden. Sol og vindstille! Da jeg var avhengig av busstider tok jeg det rolig og nøt turen. Gikk fra Gullbotn parkeringsplass og ved varde 7 etter ca. 2.5 km var det nok snø. Kjørte faktisk uavbrutt fra toppen og ned hit. Er kanskje for spesielt interesserte, men jeg storkoste meg!

Map