Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Gullfjellet Bergen

Date:
25.03.2015
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Gikk fra Gullbotn til Gullfjellet som er det høyeste fjellet i Bergen. Endelig er ankelen såpass at jeg kunne bruke skia. Flott vær og fin kjøring.

Map    

Vidden Bergen

Date:
21.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Gikk en tur med en venn over Vidden. En klassiker i Bergen. Her med utsikt over Jordalen

Map    

Lyderhorn Bergen

Date:
15.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Flott vårdag i Bergen. Gikk opp en sti som er lite brukt rett etter Plantasjen. Man kommer da opp rett ved ørnafjell. Tok livet med ro og lagde litt kaffe ved Skåleviksvatnet.

Map    

Stornappstinden Lofoten

Date:
13.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Flott og bratt tur med fin utsikt. Greit med stegjern her også

Map    

Nonstinden Lofoten

Date:
11.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Stien starter rett ved der jeg bodde i Ballstad. Jeg likten denne turen veldig godt. Kort tur med masse utsikt!

Map    

Offersøykammen Lofoten

Date:
10.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Etter å ha kjørt fra Svolvær og Henningsvær mot Ballstad hvor jeg bor følte jeg for en tur opp Offersøykammen før middag. Flott liten tur igjen!

Map    

Reinebringen Lofoten

Date:
09.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Jeg klarte å blir syk mens jeg var i Lofoten også, så jeg måtte ta tre dager pause fra ting som var krevende. Denne dagen følte jeg meg ok igjen og tenkte på Reinebringen. Som før skiftet været raskt, men det var fri sikt og lite vind på vei opp. Umulig å komme opp uten stegjern og oks. Temmelig bratt, men kjempegøy! Da jeg kom ned igjen og begynte å gå mot bilen kom det en fyr kjørende mot meg og rullet ned vinduet. Han var fra beredskapstroppen på Lofoten og det viste seg at noen Tyske turister hadde ringt da de så meg oppi der. Fyren fra beredskapstroppen hadde fulgt med meg og kommet frem til at jeg visste hva jeg holdt på med, så de lot meg være. Han fortalte at han selv hadde vært på Reinebringen to dager tidligere og at det ikke var noe problem så lenge man vet hva >>>

Map    

Offersøykammen Lofoten

Date:
05.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Dette er en av de korteste turene jeg har gått for så mye utsikt! Denne turen oppdaget jeg ved en tilfeldighet da jeg kjørte til og fra Reine.

Map    

Himmeltindan Lofoten

Date:
03.03.2015
Characteristic:
Hillwalk

Jeg trodde været skiftet fort i Bergen, men neida. Himmeltindan er høyeste fjell på Vestvågøy. Lite snø på sør på Lofoten, så dette ble en gåtur. Været startet veldig bra, men det skiftet så fort at jeg bare måtte konsentrere meg om hvor jeg var og hvor jeg gikk. Senere på kvelden ble det supert Nordlys! Jeg klarte å vrikke beinet noe veldig da jeg løp etter Nordlyset på kvelden, så jeg måtte skrinlegge planene om toppturer på ski nordover på Lofoten. Selvfølgelig kjipt, men oppholdet ble supert alikevel.

Map