Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Favourite peaks

Steinfjellet

Date:
29.06.2022
Map    

Bærheimsnuten

Date:
26.06.2022

Parkerte ved golfbanen og fulgte stiene innover. Fantastisk utsikt for veldig liten innsats!

Map    

Storemyrknuten

Date:
06.06.2022

Tredje og siste Agdertopp for denne pinsa: Storemyrknuten :D Og for en skjelden gangs skyld var det merka løype hele veien opp. Tørt og fint i været, så myrer var ikke noe problem. Jeg var veldig glad i utgangspunktet, for teltstedet vi valgte ut ved et vann like ved, viste seg å være ved en beverbolig. Så helt utenom planen havna vi i beversafari midt på natta. Der snakker vi dream come true for naturelskere <3 Neste overraskelse kom da vi oppdaget at det var en annen bil på parkeringsplassen. Kan ikke skryte av at det er crowded på kommunetopper vanligvis... Så tuslet vi oppover, og veien/stien var god. Det meste av oppovermeterne blir tatt med en gang, like greit å bli ferdige med dem ;) Vi tok den anbefalte ruta, altså en loop utenom direktelinja til topps. Ikke skjønner >>>

Map    

Rubbeheia

Date:
05.06.2022

Ivelandshvalen leste jeg. Og der har jeg visst vært. Men dette var turen sin. Begynte så greit med ny vei oppover et par hundre meter. Kanskje det skal bli hyttefelt her oppe? Alle som klager på vindmøller kan ta seg ei pære og åpne øynene for hyttefelt. Det er jammen ikke bare fryd og gammen det heller. Her ble det bushing med GPS-en høyt hevet begge veier.

Map    

Oksla - kommunetopp i Vennesla

Date:
04.06.2022

Kjørte fra Sandnes til Agder for å fortsette på kommunetopper. Denne pinsa begynte vi med Oksla, høyeste i Vennesla. 12 km ble det, men lettgåtte og fine kilometre og ikke veldig mange høydemetre. Så det gikk nokså fort. Fikk en litt brutal side av naturen og: På traktorveien vi fulgte et stykke, lå det to nyfødte døde grevlingvalper. De var fremdeles våte, og posen lå rundt navlestrengen. Mor var vekke, og vi antar at det var en førstegangsfødende som ble redd og ikke skjønte hva som foregikk, og gikk fra dem i panikk. Dersom det hadde vært rovdyr som skremte henne, så hadde de vel spist ungene. Sendte en ekstra takk for at vi var tilstede når vår egen hund nylig fikk sine valper, for hun var og skremt og prøvde å stikke av fra sine. Jaja. Liv og død går hånd i hånd.

Map    

Gliben

Date:
01.06.2022

Kort men flott tur over kulturbeite. Fantastisk utsikt!

Map