Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Favourite peaks

Blåfjellenden og ned Fidjadalen

Date:
26.09.2021

Nydelig høsttur! Vi kjørte til Hunnadalen og gikk inn til Blåfjellenden. Slo opp telt og overnatta øverst i Fidjadalen. Så gikk vi videre dagen etterpå og nedover mot Mån/Månafossen og til Frafjord. Der henta nest eldste bonussønn oss :)

Map    

Bjørndalsfjellet og Mattirudlå

Date:
18.09.2021
Map    

Alsnesfjellet

Date:
16.09.2021
Map    

Eime, kommunetopp på Kvitsøy

Date:
05.09.2021

Kvitsøy og Eime - the grand finale av kommunetopper i Rogaland for min del. Litt paradoks at denne toppen er norges laveste kommunetopp med sine 28 moh, så oksygenmaska kunne fint bli værende hjemme. Det er ikke lov å stige i land på denne holmen mellom 15.april og 01.august pga hekking. Nå var vi kommet til september, og etter et kjapt søk på nettet fant jeg ut at Edvin Ydstebø er fast skysskar for øyhoppere og tindebestigere i sin kommune. Han er i tillegg en svært hyggelig kar som anbefales hvis andre er ute i samme ærend: Tlf 938 31 136 - betaling skjer enkelt og greit på Vipps. Turen besto i flere etapper, der gåinga var den desidert korteste. Vi startet dagen i Sandnes, kjørte fra Sviland kl 11, parkerte bilen på kaia i Mekjarvik og tok ferja 1140. Overfarten tar 35 minutter, >>>

Map    

Øksanuten

Date:
04.09.2021

Denne toppen troner over Seldalsvatnet, og det er mange veier som fører til Rom. Første gang jeg var her spurte jeg husfrua i Baklia pent om jeg fikk parkere hos dem og gå over beitet, noe hun sa ja til. Denne gangen hadde jeg med med noen barn, inkludert en av hennes, så da gav det seg selv. Turen bort tar ikke lang tid når du parkere så nærme og høyt oppe, og er en fin liten tusletur for store og små. Pulsen rekker allikevel å stige opp til toppen. Finfin utsikt utover dalen.

Map