Archive - Date

Collected lists

Ramberg

Date:
29.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.5km

Midnattsol! Dro på kveldstur alene. Turist-motorvei opp til Nubben, og så ganske god sti videre opp til Moltinden også. Tok en snau time opp. Typisk nok kom det tåke akkurat på toppen, mens det ellers var supert vær. Hadde lyst til å fortsette opp på Stortinden , men ante ikke om det gikk. Så jeg prøvde. Fulgte ryggen bortover, og det gikk fint et stykke, og jeg kom ut av tåka igjen. Så ble det mer hårete, med bratt gress og løst fjell. Surra meg litt videre, men så ble det etter hvert tydelig at ryggen trengte tau, og antagelig måtte man langt ned til et skar der en renne kom opp. Uvisst om det hadde gått uten tau, dersom man gikk to-tre hundre høydemeter ned. Opp på andre siden var sva og bratt gress, og vet ikke om det var mulig uten klatreutstyr heller. Så jeg snudde og skrådde >>>

Map    

Hoven på Gimsøy

Date:
28.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
4.3km

Gimsøy er ganske flat, men har noen fjellpartier. I nord er det Hoven som stikker bratt opp av slettelandskapet. Flott topp, med flott utsikt. God sti opp.

Map    

Ballstadheia

Date:
27.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.0km

Havna her litt tilfeldig når vi på kvelden innså at det var for mye vind for vindfang-teltet vårt, og prøvde å finne inneovernatting på kort varsel i Lofoten i høysesongen. Fikk oss en rorbu litt utenfor allfarvei i Ballstad, og når vi først var der gikk vi en av turene ut.no foreslo. Flott tur, først bratt sti opp til Ballstadheia, et skrånende gressplatå. Der oppe går det mange stier, både etter sau og turister. Gikk opp til det som ser veldig ut som toppen, Nonstinden , men som fra toppen bare er en fortopp til Skottinden , som så ut som en klatretopp fra den kanten. Videre ut en liten egg til Brurstolen , og så bratt gressti ned til fjæra. Rundt neset på sti og i steinur.

Map    

Hesten og mannen

Date:
24.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.8km

Tur opp til Hesten og mannen, to små pinakler med utsikt over til Vågakallen . Litt sti og litt bushing og litt sva.

Map    

Øyhopping

Date:
18.06.2017
Map    

Sykkeltur i Nordmarka

Date:
10.06.2017
Characteristic:
Bike trip - mixed
Distance:
44.0km

Hakadal til Maridalen via teltnatt ved Bjørnsjøen nær Kikut.

Map