Archive - Date

Collected lists

Svartskog

Date:
25.05.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
4.4km
Map    

Skog

Date:
19.05.2017
Characteristic:
Jogging
Map    

Tindefjellryggen

Date:
12.05.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
25:46h
Distance:
43.0km

Trodde jeg hadde avsluttet skisesongen, men så dukket det opp et værvindu og en forespørsel fra Sunnmøringen om å gå Tindefjellryggen, den bre-dekte ryggen mellom Skålatårnet og Lodalskåpa. Passa egentlig ikke med hverken jobb eller hjem, men fikk det til likevel. Gøy med litt skikkelig prosjekt-tur, var en stund siden sist nå. Sveitseren ble også med. Fordelen med å gå bare ryggen, og ikke fortsette over Josten, var at nå kunne vi gå med randoutstyr i stedet for fjellski, som kanskje er vanligst her. Folk hadde sagt at rando var lurt, og det kunne vi tro på. Godværet var fredag og lørdag, men måtte jobbe litt på fredag, så vi endte med å gå fra parkeringen ved Skåla litt før kl åtte på kvelden. Vi møtte de siste som var på vei ned. Gikk en time til fots til ca >>>

Map    

Nesten til Steindalsnosi

Date:
07.05.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
2:16h
Distance:
5.3km

Fortsatt skyfri himmel, men litt vind gjorde det kaldere. Litt lavere temperatur også, så sola fikk aldri nok tak på snøen der vi gikk, og føret var hardt. Greit nok for min del, men resten av følget hadde ikke lyst til å fortsette opp bratta. Så da ble det en kort dag og kaffe på Turtis i stedet.

Map    

Shorts på Storebjørn

Date:
06.05.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
6:45h
Distance:
15.7km

Gikk til Storebjørn fra Krossbu via Leirbreen og over Bjørneskar. Strålende sol og vindstille. Folk gikk i shorts og baris. Det krydde av folk, naturligvis. Det var folk å se på hver eneste topp rundt Leirbreen. Nydelig vårføre på Leirbreen, litt hardere på Bjørnebreen, som ble hardere lenger opp. De fleste satte igjen ski under Bjørnelabben og gikk resten til fots. Jeg fortsatte på ski og syntes ikke det var noe problem før den siste kneika, hvor jeg tok dem på sekken. Finfin utsikt fra toppen, som vanlig (men ikke like fint lys som under Bjørnefesten !). Fjerde gang oppå her, men første gang med ski helt til topps. Helt grei kjøring ned, måtte bare vente på de som gikk til fots, og så bar vi ned alle sammen, opp igjen til Bjørneskar, og nydelig cruising ned Leirbreen. Strålende dag!

Map