Archive - Date

Collected lists

Prosjekt bak Skårasalen

Date:
16.04.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
9:11h
Distance:
17.0km
Map    

Nordre Sætretind via Insterenna

Date:
15.04.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
6:53h
Distance:
13.2km

Sunnmørspåske dag to gikk til Nordre Sætretind. For å få en runde gikk vi opp Kvanndalen på vestsiden, etter å ha satt en bil ved utløpet av Fladalen litt lenger øst. Det er to renner opp i Kvanndalen, vi valgte Insterenna, som er kortest. Gikk til fots, men en av oss gikk til topps med ski. Vel oppe var vi utpå Lisjehornet, fin topp det med en smal snøegg opp til topps. Så bar det bortom Nordre Snarhornet, siden vår lokale venn var på samletur. Og sier jo ikke nei til sånt jeg. Så opp til dagens hovedmål. Siste meterne til toppen var is, så der var det på med stegjern og øks. Småspennende å klatre ned igjen der, bra vi hadde hogget gode trinn på vei opp. Alle andre kjørte ned breen, men det så og hørtes hardt ut. I stedet kjørte vi ned Midttudalen, og fikk masse >>>

Map    

Blæja

Date:
14.04.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
6:02h
Distance:
11.6km

Gikk i tog opp til Litlenibba/Blæja, før vi tok en liten utforkjøring og opp på Kårdalstindane. Der var det ikke så mange andre. Fantastisk vær og utsikt! Fin nedkjøring, det var pudder igjen!

Map    

Finse

Date:
08.04.2017
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
15.0km

Tre dager på Finsehytta og en natt i telt. Prøvde å gå til Hardangerjøkulen, men måtte snu rett etter Appelsinhytta på grunn av for mye vind. Mye vind de andre dagene også, så vi gikk bare småturer.

Map