Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Teltpåske Jotunheimen

Date:
29.03.2018
Distance:
80.4km

Kanskje tidenes påsketur. Sammen med Linn Therese, Julia, Endre og Øyvind . Rapport hos Linn Therese

Map    

Fjerdingen

Date:
26.03.2018
Distance:
2.7km

Map    

Utsikten

Date:
24.03.2018
Map    

Spåtind

Date:
19.03.2018
Map    

Vennisfjell

Date:
17.03.2018
Distance:
15.8km

Fin tur med Linn Therese, Julia, Anne og Jørn. Takk for turen alle sammen. Kaldt på morran, men flott i sola. Lite vind og deiligste puddersnø over 1200 meter. Høydepunktet var kanskje pudderhenget ned ytterst på Møsakerkampen.

Map    

Fagerdalshø

Date:
16.03.2018
Distance:
4.8km

Map     1 comment

Slettningsbu DNT Ung

Date:
10.03.2018
Characteristic:
Backcountry skiing

Vi var fem stykker som satte kursen mot fjellet i strålende vær denne marslørdagen. Litt småskeptiske var det kanskje noen som var da termometeret på bilen viste 16 minus ved Torolmen og snøføkya stod av brøytekantene. Ja, det var hustrig ved parkeringen, men heldigvis. En halvtime oppe i bakken la vinden seg og sola bakte og jakker og buffer måtte av. Skiføret var en drøm og det funket like bra for de som gikk på langrennski som toppturski. Fjellsiden lå silkemyk og urørt foran oss og vi jobbet bra for å lage spor. Vel halvveis inn til Slettningsbu tok vi oss god "sekk-av-pause". Det var ikke alle som var like vant til å bære småtung sekk. Videre innover mot hytta blei det bare mer og mer snø i et eventyrlig landskap av hvite snøknauser, mektige skavler og pudderbasseng, >>>

Map     1 comment

Isklatring med DNT Ung

Date:
05.03.2018

For andre gang denne vinteren inviterte DNT Ung til isklatring. Det ble en god gjeng. Til sammen 14 var til stede og alle som ville fikk prøve seg i isen. Etterpå var det bålkos og pølsegrilling som avrunding på en fin og stemningsfull vinterkveld utendørs.

Map    

Airboarding med DNT Ung

Date:
04.03.2018

Seks ungdommer fikk være med på en artig og fartsfylt aktivitet på Beitostølen. Etter litt instruksjoner var vi klare for moro. Etter de første litt forsiktige turene var det klart for full spiker og kappkjøring. Snøscooteren tok oss opp igjen til start etter hver runde. Instruktøren antydet at de raskeste var oppe i så mye som 60-70 km / t. Egentlig var det hele nesten for fort unnagjort. Alle var enige om at det hadde vært supermoro og flere kunne tenke seg å prøve igjen ved en annen anledning. Takk til Beito Aktiv for et morsomt opplegg.

Map    

Skardåsen med Linn Therese

Date:
03.03.2018
Characteristic:
Backcountry skiing
Map