Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

43 Råde: Danserfjella

Date:
21.08.2012
Map    

42 Vestre Toten: Lauvhøgda

Date:
16.08.2012
Map    

41 Eidskog: Hornkjølberget

Date:
10.08.2012
Map    

40 Rømskog: Slavasshøgda

Date:
09.08.2012

Etter en lang kjøretur først på brukbare veier til Bjørkelangen og deretter på svingete veier forbi Setskog og Rømskog parkerte jeg ved rv.21 mellom Rømskog og Ørje. Bommen på den aktuelle grusveien var åpen men det sto privat vei så jeg tok ingen sjanser. Hadde da også tenkt å ta dette som en løpetur og da bruker man ikke bil! GPS viste 2.4 km i luftlinje fra bilen. Etter et stykke med løping på fin grusvei tok jeg av inn i skogen. Det var ca. 1.1 km igjen til toppen i luftlinje. Kom utpå et trist hogstfelt men etterpå passerte jeg et vakkert tjern før lia opp mot Slavasshøgda. Punktet var fint markert med en liten varde og det var ymse rester i form av noen jernnagler. Ned igjen gikk det som alltid lettere og fant en fin trase ved siden av hogstfeltet ned mot grusveien. >>>

Map    

39 Østre Toten: Torsæterkampen

Date:
05.08.2012

Kjørte fra Gjerdrum til Totenåsen via østsida av Hurdalsjøen. Bompenger betalte jeg på Torsætra. Det er flere måter å ta seg opp hit på. Jeg valgte det bratte alternativet fra øst fordi det fristet med servering på Torsætra etterpå. Det startet flatt men steg bratt opp til jeg kom til toppeggen. Her var det en stein som markerte stien inn til Hjemmefronthytta. Jeg var ikke nedom hytta men tok et bilde ved steinen. Toppen var lett å finne, jeg hadde med GPS og det var en mast her. Ned igjen gikk det mye lettere og tok en del bilder. Møtte to personer og en hund på vei ned. 1.40 ute hvorav 55 min. opp og 45 ned. Godt med skillingsbolle, Stratos og kaffe etterpå.

Map    

37 Skiptvet og 38 Våler: Østfold-dobbel

Date:
03.08.2012

Tok turen til Østfold idag. Parkerte der det skulle være en parkeringsplass men den var ikke mye å skryte av. Fikk satt fra meg bilen uansett og stilte inn GPSen på første punkt – Våler kommunes høyeste punkt. Idag var det fint småkupert Østfoldterreng og da tok jeg på full o-bekledning og jogga lett hele veien. Første post var altså Våler, andre post Skiptvet og tredje og siste post var den blå bilen min. I Våler var det et stort tårn mens Skiptvets punkt bare var markert med en beskjeden varde i lyngen. Fin treningstur i bra sommervær.

Map