Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Årliklumpen

Date:
31.07.2019
Distance:
10.1km

Map    

Tre topper i Rondane

Date:
25.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
22.0km

Hadde flere alternativer for tur denne dagen, men valget falt på Rondane og de tre toppene jeg hadde registrert flere hadde tatt som rundtur. Selv om litt dårligere form enn normalt mente jeg at dette måtte jeg klare. Som tenkt så gjort. Synes Rondane er fint med sine slake formasjoner og stort sett enkelt å komme frem. Litt lang anmarsj før fjellene begynner, men fint å gå. Når bestigningen begynner kommer man også her til høyder der det bare er stein. Likevel greit å gå. Eneste utfordrende parti var på Midt Ronden. Antydning til klyving på grunn av høye trappinger. Jeg fant at det var greiest litt vest for kanten, men egentlig ikke noe stort problem. Mye stein både opp og ned av Høgronden likevel ikke noe som var vanskelig. Litt bratt ned men har opplevde mye verre. Før >>>

Map    

Langåskammen

Date:
23.07.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
1:00h
Distance:
3.0km
Map    

Kjerringklompen

Date:
19.07.2019
Distance:
8.5km
Map    

Heilhornet

Date:
16.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.3km

En sjelden fjelltur med to av mine barn. Veldig trivelig med en familietur. Bratt opp fra veien og fint langs stien helt opp på ryggen. Godt merka hele veien. Litt utfordrende der ryggen begynner, men det er montert rekkverk. Ellers greit. Litt uheldig med skodde på toppen hele tida. Alt i alt en meget fin tur på et flott fjell.

Map    

Knutshøe

Date:
11.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.6km

En tur jeg lenge har hatt planer om å gå. Meget fin og estetisk vakker tur. Klyvepartiene var ikke noe å bekymre seg for. Bare krydret turen litt. Den jækla peak appen funka ikke igjen så må fylle ut manuelt.

Map     1 comment

Smørstabbtindan

Date:
10.07.2019
Characteristic:
Alpine trip
Distance:
13.1km

Så var det tur aleine. Et meget fint vær og vindstille. Greit å gå etter varierende merkinger. Kom litt for nære midten på det bratteste partiet opp, men gikk ned mot det vestre hjørnet og det var mye bedre. Fin lei å gå når man ser ruta foran seg. Fantastiske omgivelser og utsikt. En av mine fineste fjellturer.

Map     1 comment

Eggjapiken

Date:
08.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.3km

Ny tur med gamle kjente. Denne gangen var vi miljøvennlige og gikk fra campingplassen i Lom og opp på Eggjapiken. Fine stier, men bratt både opp og ned. Tyngst å gå ned kanskje. Passert også selveste Stussligstugun på veien.

Map    

Stetinden

Date:
07.07.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.1km

En tur til vakre Stetind med mine gamle turkamerater. Litt nysnø og glatt på turen så hadde et par fall, noe sår på leggen forteller om, men ikke noe alvorlig. Trivelig å kunne ta en tur med gamle kjente igjen. Vi gikk fra Leirvassbu. To av oss gikk til toppen, mens en stoppa på sørtoppen på grunn av våte og glatte steiner.

Map