Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Spelholtheia

Date:
30.05.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
5.1km
Map    

Rolisetran

Date:
27.05.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
16.7km

Det var tid for å se etter de merka løypene på Innerskogen. Tok turen til Myrmo og gikk til Årliklumpen og Vålåsen. Alt var stort sett greitt. Noen hadde bygd vei gjennom Syrskalet, men ellers alt ved det gamle. Tørt og fint å gå denne dagen. Ikke nok trafikk etter løypene ennå da stien fortsatt er utydelig enkelte steder, men merkinga er bra nok. Bildene er tatt på eller like i nærheten av stien til Årliklumpen. Glemte å ta bilder på Vålåsen.

Map    

Kvannfjellet

Date:
20.05.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.5km

En kjapp tur til kvannfjellet. Lokale kjente guida meg opp. Fin tur som gikk fint uten opp pakning. Vi tar traversen ned neste gang. Enkelt, men langt og bratt. Veldig fint på toppen.

Map    

Tustna

Date:
19.05.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.1km

Med planer om å ga rundt på alle fjellene la jeg trøstig i vei. Oppdaga snart at beina var litt trøblete etter gårsdagens tur. Det ble derfor raskt avgjort at det ble til toppen og tilbake igjen. Runden får bli neste gang. Fint merka og grei sti her å.

Map    

Ørene

Date:
18.05.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.7km

Med godt vær var det fristende med en tur til Stor og Lilleøra. Hadde hatt planer om å hit flere ganger, men klaffa denne gangen. Starta fra Ørbogen, fint og greit merka og god sti. Starta med det store øret først før jeg tok med en liten topp og så opp på det vesle øret. Brattest opp til det lille, men helt greit her å.

Map     2 comments

Heier ved Hoven

Date:
13.05.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
9.3km

Tok en tur fra Gjøråsvika. Tenkte meg opp på to heier i retning Hoven og så gå runden om Himmelriket før jeg gikk ned igjen. Fulgte veien et stykke oppover, men gikk så av den og i terrenget videre. veldig ulendt og bratt her så kravla my på alle fire. Når jeg kom på toppen traff jeg veien igjen så kunne egentlig fulgt den hele veien opp. Men mer utfordrende utenfor da. Når jeg kom helt opp på den første toppen var det greit å gå på myrer og rabber videre. Ikke så mye snø heller. Er du ukjent følg veien opp.

Map