Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Skaugumsåsen-Djupedalsåsen-Semsvann

Date:
25.11.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
8.7km

Nydelig tur i novemberskogen. Tørt, frost og fint å gå. Bare glatt der vann har rent over berg, noen steder. Alt løvet er falt. Trærne hviler, klare for snøfall. Noen få vinterfugler. På hjemveien lyden av en ugle i skumringen. Tror jeg endelig har lært å velge den flate stien hjem i tussmørket.

Map    

Skaugumsåsen via øvre Kanonvei og Djupedalsåsen/Bygdeborgen

Date:
18.11.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
9.2km

Fin tur på Skaugumsåsen via Øvre kanonvei og bygdeborgen på Djupedalsåsen. Mange ute på tur i finværet og moro å se så mange små barn.

Map    

Skaugumsåsen via Semsvann/øvre Kanonvei

Date:
11.11.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
8.0km

Veldig våt tur på Skaugumsåsen. Forsøkte å finne sti nr 2 fra vest nede langs Semsvannet opp til øvre Kanonvei, men fant ikke sammenhengende sti. Temmelig bratt, steinrøys og klyving deler av traseen. Neste forsøk må bli til våren, for å følge spor fra kjentfolk. Ved hjelp av peakbook-kartet fant jeg likevel fram til Øvre Kanonvei, og valgte hjemturen over Bygdeborgen på Djupedalsåsen og Skaugumsåsen. Det ble litt drøy tur på glatte røtter og veldig mye vann i stiene og nye dammer. Mørkt kl 16 ca. Husk det, eller husk kraftig lommelykt. Heldige vi som nesten bor i Skaugumsåsen landskapsvernområde! Trolsk ved Semsvannet Endelig oppe på Øvre Kanonvei. Her har en helt ny bekk dukket opp. Nye dammer flere steder i skogen Stien ned fra Skaugumsåsen var blitt en kraftig bekk. >>>

Map    

Tur under Skaugumsåsen

Date:
10.11.2018
Characteristic:
Walk
Distance:
2.3km
Map    

Triciarunden Ålfjellskogen

Date:
04.11.2018
Characteristic:
Hike
Distance:
1.2km

Tur på beina i den første snøen. 20-30 cm.

Map