Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Rauddalstur

Date:
28.04.2019

Vi måtte rekke sånn nattestenging og slik, så vi rakk ikke den siste Rauddaltinden. Blei kjent med en ny en som var med. user:4821 .

Map    

Visbretind dårlig vær

Date:
27.04.2019
Distance:
14.1km

Vi var på Leirvassbu. Det var dårlig skiføre. Dårlig vær. Masse vann overalt. Egentlig ikke så veldig fint. Men det var fint å være på tur med Heidi og Sindre da. Mamme hadde vondt i foten og gikk en tur nede i dalen mens vi gikk på denne lille toppen. Vi gravde en liten minisnøhule for moro skyld og så bestemte vi at Visbretind skal bli min siste topp hvis jeg blir ferdig med totusentoppene en gang.

Map    

En bratt tur

Date:
16.04.2019

Kul tur. Med pappa Jørn og Johannes.

Map    

Den dumme teltturen

Date:
11.04.2019

Været var kjempefint, men jeg var ikke i form og hadde det ikke bra. Så det ble en litt dritt-tur, men fint at Vilde var med da. Pappa syntes også det var dumt med sånn tung pulk, og så blei det ikke noe mer dagen etterpå, enda været var superfint og sånn. Men men. Han fikk en fin tur med meg på tirsdagen etterpå da.

Map    

Veobreatinden

Date:
07.04.2019

Med Helge og Aud

Map    

Hellstugu

Date:
06.04.2019

Pappa dro pulken og så slo vi opp telt oppe i dalen. Else MAri, Jørn, Grete, Gråbein og flere andre var med. Vi gikk opp breen og så opp på første hesten. Så delte vi oss. Jeg og pappa og Gråbein gikk på andre hesten og Piggen mens de andre gikk en litt annen runde. Til slutt ventet vi på breen til de andre kom.

Map