Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Loppeboleggi kveldstur

Date:
30.06.2015
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
1:58h
Distance:
7.5km

Kveldstur med pappa. Vi reiste fra Skrautvål litt etter klokka fire eller fem. Jeg husker ikke. Så kjørte vi til Vang. Der blei det mange skyer. Så satte vi opp teltet, men der var det mange flluer. Så kjørte vi litt til og gikk en tur. Det var mye snø og grått vær, men vi kom til toppen.

Map    

Vesle Skjellingshovde Valdres #124

Date:
29.06.2015
Duration:
1:33h
Distance:
10.4km

Det var skikkelig langt å kjøre hjemmefra til denne turen. Heldigvis hadde vi med sykler, siden det var en vei som var stengt med bom. Det gikk ingen sti til toppen og vi måtte gå buskete skog og sånn og på toppen var det ingen utsikt og ikke hadde vi med niste og ikke hadde vi med noen ting. Puh! For en tur! Så fortsatte vi til neste tur .

Map    

Tjuvhanskollen Valdres #125

Date:
29.06.2015
Duration:
1:41h
Distance:
6.6km

Etter Tårntoppen måtte vi kjøre ganske langt på svingete veier. Pappa hadde glemt hva den siste toppen i Sør-Aurdal het for noe og så hadde han ikke sånn dekning, så vi måtte stoppe flere ganger for å prøve å finne det ut. Til slutt fant vi det ut, men pappa klarte å kjøre feil, så vi måtte snu på en fæl humpete skogvei. Da vi fant riktig vei, var den stengt med bom, men vi hadde heldigvis med sykler. Så gikk vi på en traktorsti, men til slutt ble den borte og alt var bare høye busker, gress og kratt og inni der var det fullt av stikkete pinner som gjemte seg, hull og annet tull. Også hadde jeg bare en tynn taits. Nei, huff og huff. Til slutt var vi på toppen, men jeg syntes ikke det var noe gøy. Pappa forsøkte å trøste med at det var den siste skogstoppen min. Jeg sa vi måtte >>>

Map     1 comment

Store Skjellingshovde

Date:
29.06.2015
Duration:
0:40h
Distance:
2.6km

Etter den første turen ville jeg gå på et sånn tårn som pappa fortalte om. Vi trengte ikke sa pappa, fordi det stod ikke på lista, men jeg hadde lyst, så da kjørte vi litt tilbake og gikk opp dit. Det var veldig kort å gå, og fin sti, og så var det spennende opp i tårnet, for trinnene var smale og så kunne man se rett gjennom de. Første turen opp og ned kilte det litt i magen. Etterpå gikk jeg opp og ned aleine og da var det ikke skummelt lenger. Tilbake jogget jeg og pappa, så kjørte vi til neste tur .

Map     1 comment

Ranastongi Valdres #126

Date:
29.06.2015
Duration:
4:05h
Distance:
13.1km

Fra terningkast-1-turen på Tjuvhanskollen kjørte vi kjempelangt, i nesten to og en halv time for å komme til neste tur. Etter en is i Aurdal sovnet jeg og våknet først oppe på fjellet. Her blåste det så vi måtte kle på oss mere klær. Og så gikk vi. Det gikk veldig bra lenge, det var fint å gå og sånn helt til jeg måtte på ordentlig do og pappa ikke hadde med dopapir. Skikkelig ille blei det først når snøen ikke ville bære oss lenger. Vi bare datt rett gjennom og jeg hadde ikke vanntett bukse, så jeg blei kjempekald på knærne. Det var veldig laangt inn til toppen og en gang trodde pappa at vi måtte snu, men så kom det litt fastere snø, men egentlig var det bare grusomt. På toppen måtte vi først til et sted som pappa sa var den egentlige toppen, og så bort til varden. På vei ned >>>

Map     1 comment

Tur med Julie og Frida dag 2

Date:
21.06.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:34h
Distance:
3.6km
Map    

Tur med Julie og Frida dag 1

Date:
20.06.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:37h
Distance:
10.4km
Map    

Skardåsen med noen jenter

Date:
16.06.2015

Det var fri og fint vær så vi inviterte mange jenter med til kveldsmattur til Skardåsen, og noen blei med også. Det blei kjempekoselig. Først måtte vi hente noen, og så kjørte vi opp på en veldig støvete vei. Like etter at vi begynte å gå hadde vi en lang stopp ved rompetrolldammen. Her blei Dina litt våt på foten. Så gikk vi opp til Skardåsentoppen. Først grillet vi pølser, og så begynte vi å lage pinnebrød og pinner og etterpå det lekte vi forskjellige ting. Bokstavkjekskonkurranse, staffett og andre leker, før vi gikk ned igjen. Kjempefin tur i sola. Takk for turen Dina, Vilde, Sunniva og Demi og Vildepappa og minpappa.

Map     1 comment