Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Metalen med mamma, Lars og Aleksander

Date:
28.07.2014
Characteristic:
Trip by foot
Map    

Synshorn og Heimre Fagerdalshøe

Date:
18.07.2014
Map    

Tyin med bestemor

Date:
16.07.2014
Map    

Ronanetur

Date:
11.07.2014
Map    

Fluetur og Valdres #100

Date:
10.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.6km

I dag skulle jeg på overnattingsbesøk til en venninne, så vi måtte reise litt tidlig for å rekke en tur først. Vi kjørte i superfint vær langt langt til Vang opp en litt humpete og dårlig vei til noe som heter Sanddalen. Så gikk vi opp en bratt bratt bakke. Øverst måtte vi klatre litt før vi kom til toppen av bakken. Da var jeg sliten. Plutselig sa pappa at det var en elg, og sannelig rett der borte stod en elg. Jeg er redd for elger, men elgen var like redd og løp oppover i fjellet. Pappa sa at det var nesten tusenfirehundre meter, så det var en skikkelig fjellelg. Så gikk vi langt innover i fjellet på masse steing og over en morsom bekk. Hele tiden surret det hundre fluer rundt hodet vårt. Det var skikkelig plagsomt altså. Nesten på den store toppen så vi to reinsdyr og >>>

Map    

Sendhornet med Vilde Marie & co.

Date:
09.07.2014
Characteristic:
Hillwalk

Topp nr. 98 på Valdreslista. Det var en kjempekoselig tur med Vilde og Christian og Tøyselars. Vi stekte pølser og tok hoppebilder på toppen. Jeg likte ikke å trille sykkelen opp men ned igjen var det gøy med sykkel.

Map    

Langtjernåsen

Date:
07.07.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
1:45h
Distance:
7.7km

Vi kjørte og vi kjørte i regnet, men til slutt kom en bom. Men vi hadde med sykler, men det var ikke så mye hjelp i, for veien var så våt at sykkelhjulet sank nedi grusen. Altfor tungt for meg. På denne turen regnet det bare mer og mer og pappa gjorde litt feil så vi måtte gå rundt et vann. Vi gikk på masse myrer men vi ble ikke våtere på beina for de skoene var allerede så fulle av vann som det går an. Skikkelig tulletur altså. Men nr. 97. 13 igjen.

Map    

Skurveknatten

Date:
07.07.2014
Duration:
0:53h
Distance:
2.1km

Det var veldig grått og vått og så var det trollfine trær i skogen. Først regnet det ikke så mye, men så regnet det mer og mer. Det var litt bratt også. Nr. 96. Bare 14 igjen til telefonen.

Map    

Skardåsen med Vilde, Mathias og Lisbeth

Date:
05.07.2014
Characteristic:
Hike
Map    

MaraSeksis

Date:
04.07.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
5:39h
Distance:
12.4km

Jeg var fortsatt superhosteforkjøla, men pappa sa at det ikke skulle være sånn lang tur og at vi ikke skulle gå fort og så skulle Vilde Marie være med, derfor hadde jeg lyst. Og så kunne jeg få to nye Valdrestopper og komme opp i 95. Da ville det "bare" være 15 igjen til mobiltelefonen. Vi kjørte alle sammen Pysjåbilen vår, først til Beitostølen for å tanke godteri og så på en svingete fjellvei til noe som de kalte for Ole. Det var en liten sti vi kunne gå på og på veien var det en stor morsom klatrestein. Først gikk vi til noe som heter Marabotthornet. Så tok vi en pause på et sted som Christian ville, men det var litt kaldt og blåsete der. Men pølsene og colaen smakte veldig godt. Etterpå gikk vi langt bort til noe som heter Seksishornet. Der var det veldig >>>

Map