Overnatting ved Skåleberget (17.01.2020)


Map
Ascents Skåleberget (812m) 17.01.2020

Pappa hadde pakket det meste vi trengte til turen mens jeg var på skola, så det meste var allerede klart. Vi skulle møte Dahlen ved parkeringa. Vi møttes ved seks-tida. Pulkene blei ferdigpakka, sekkene kom på ryggen og trugene var på plass.
Som regel pleier ikke traktorveien å være brøyta, men det var den nå. Vi fulgte veien et stykke før vi tok av ut i skogen. Vi kom oss opp en kul og begynte å se etter en fin leirplass. Vi bestemte oss for å gå litt ned til mot øst, og fant oss til rette. Ola, Eirik og jeg begynte å grave en grop til bålet mens Trine og Oskar samlet kvister til å starte bålet og Pappa og Kim dreiv med motorsaga litt bortom.
Vi satte opp leiren og ordna tarpen vår. I tillegg spiste vi mat, snakka og mata bålet med ved slik at det skulle være godt og varmt. Det var meldt snøvær/sludd, så vi måtte få alle tingene våre under tarpen. Vi gjorde egentlig ikke noe anna den kvelden.
Jeg la meg til å sove, og man kunne høre knitringen fra bålet godt, noe som er ganske så koselig. Det begynte å regne så jeg våkna opp noen ganger, menmen.
Neste morgen var bålet allerede tent opp av de andre da jeg stod opp. Vi spiste frokost, bacon og egg. Så var vi på vei til Skåleberget. Det gikk raskt, også vips var vi til bålet igjen. Vi spilte noen runder idiot før vi pakka sakene våre igjen for å dra hjem.

User comments

  • -
    avatar

    Ein frisk gjeng! :)

    Written by Eikås 29.01.2020 12:46

    Det må eg seie er friskuser! Koselige stemningsbilder som gir inspirasjon :)

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.