Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Årlottheia

Date:
30.01.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
6.5km

Årlottheia var en ny bekjentskap for undertegnede.Sporadisk sti enkelte plasser.Surt på toppen i vinden som var så det ble ikke noen kaffepause her.Lite snø så ikke noe problem å gå opp hit i dag.Er vel en topp som er lite besøkt. Etter å ha skrevet meg inn i trimboka så kan det bekreftes.Grei trimtur og ny topp er bokført.

Map    

Hysneset Rundtur.

Date:
28.01.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.6km

Dagens trimtur skulle legges til et snøfritt området så valget falt på Hysneset i Hasselvika.Langt til nærmeste snøflekk her.Det er et området som er fint tilrettelagt for turer.Fin tur i dag.

Map    

Høgsvetoppen.

Date:
27.01.2020
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.4km

En tur for å sjekke snøforholdene her.Mye snø i skogen og stien så det var ikke mulig å gå den vanlige runden. Det var noen tråkk til Høgsvetoppen så det ble et besøk der.Mye snø på nordsida av Vålåstoppen men det ble årets første registrerte "bestigning"

Map    

Leksvik Skisenter-3 kilometer`n.

Date:
25.01.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
3.1km

Skitur i lysløypa i dag under svært dårlige forhold.Snø og sludd og våt snø klabbet seg under skiene hele tida.Ikke mulig å gå 5 km. under slike forhold så det ble bare 3.En klar ener på ratingen i dag.

Map    

Leksvik Skisenter-Hosteinan lysløypa.

Date:
22.01.2020
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
5.1km

Årets første tur etter å ha vært syk siden nyttårsaften.Mye dårlig vær de siste ukene har det også vært.Regn sludd og snø i dag men måtte prøve skiene alikevell.Lite snø i skitraseen så det har ikke vært mulig å kjøre løypemaskin.Måtte tråkke spor i våt snø så dette tok lang tid.Fikk med en trimtur og ikke noe mer.

Map