Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Kjerringklumpen

Date:
31.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.8km

Kjerringklumpen fra Revelltun er en klassiker i Leksvik.Toppen "var" kommunens høyeste topp helt den ble slått sammen med Rissa.Da ble Ytre Skurvhatten den høyeste på 623 moh. Det er mitt tredje besøk her oppe og da den er en av årets TrimPoeng topper så var det greit å ta en tur opp i år også.Veldig vått og glatt i terrenget etter nattens regn men ellers greit å gå etter stien.Vel oppe på toppen ble det en del vind men godt var no det da temp. var + 19 c.Helt alene i dag på tur her i området.Litt mat og drikke på toppen før retur samme vei.

Map    

Høgsvetoppen

Date:
30.08.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.3km

Kort kveldstrimtur ble lagt til Høgsvetoppen.

Map    

Grønskardklumpen "Byfjellet i Råkvåg"

Date:
27.08.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.6km

Fin tur i et varmt og herlig sommervær til Råkvåk.Besøkte Grønskardklumpen for første gang.Det er et av årets turmål i trimpoeng konkurransen 2019 for Indre Fosen.Flott utsikt ned mot Råkvåg og ut Stjørnfjorden.

Map    

Aksnesklompan.

Date:
26.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.9km

Lingjerdet p-lomme var utgangspunktet i dag.Flere biler her så det er flere på tur i det fine varme været.Bratt opp mot Aksnessetran gapahuk så det ble noen drikkestopp opp.Tok en liten "snarvei" da jeg brukte en gammel setersti et stykke.(se tracking)Fin utsikt fra gapahuken hvor det ble en kaffe stopp.Det kom flere ned som allerede hadde vært oppe på Aksnesklumpen.Godt merket og god sti opp til Fosenkoia.Videre er det gjort en god oppgradering av merkingen helt opp til toppen.Oppe på Aksnesklumpen er det fin utsikt så her ble det litt fotografering.Tok turen bort til Vestre Klompan før nedturen begynte.Fin tur i dag.

Map    

Trippel på Storheia.

Date:
24.08.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
8.4km

Rundtur på Storheia i fint sensommer vær.Fra Storhaugen var det grei merking og sti til Hemmeldalsheia.Der ble jeg faktisk passert av en jogger.Det er ikke noe som skjer så ofte her i Indre Fosen når man er på tur.Det er trimpost både på Storhaugen og Hemmeldalsheia men ingen toppvaktmester følger med at begge loggbøker er fullskrevet.Her må det nye bøker inn i boksene.Fin tur og flott overskyet turvær.

Map    

Seterheia

Date:
20.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.1km

Første registrerte tur til Seterheia.Ikke mange som tar turen opp hit.Ingen stier var heller å se.Fin utsikt men det er så mange andre topper i området som er mere attraktive så skjønner at det er lite besøk her oppe.Våt og bratt opp og regnet var på vei igjen.Kort stopp på toppen for litt bilde taking før retur ned igjen.Ny listetopp i boks.

Map    

Stampsetra

Date:
20.08.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.8km

Trimpost tur til Stampsetra i dag. Fin tur som gikk endel på gammel setervei.

Map    

Stoflatsetra Trimpost.

Date:
17.08.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.2km

Fin tur til Stoflatsetran i dag.Denne plassen er en av årets Trimpoeng plasser.Her er det også satt opp kasse med trimbok.Gikk ikke den normale ruta for denne turen men grei denne her også.Rakk meg ned til bilen igjen før regnet kom.

Map    

Solemklumpen og Grytklumpen.

Date:
15.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.4km

Solemklumpen har jeg vært på før men denne gang skulle oppstigningen skje fra motsatt retning fra forrige gang. Denne gangen ble det også en tur innom Grytklumpen som i motsetning til Solemklumpen har en imponerende varde.Lastan p-plass er en fin plass å starte fra.Fulgte den merkede stien opp til Solemklumpen herfra.Veldig våt etter flere dager med regn.Mye av turen går du også i myr terreng.Vel oppe på Solemklumpen var det god oversikt til å stikke ut kursen mot Grytklumpen som måtte gå i terrenget uten sti (fortsatt en god del myr)Det ble en litt lengre pause oppe på Grytklumpen med litt påfyll av tørt og vått.Så ble kursen satt rake vegen mot stien som jeg kom på etter hvert.Flott tur.

Map    

Dursheia

Date:
14.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.7km

Dursheia ble dagens turmål etter et par dager med regnvær.TP turmål er Dursheia i år så da var det greit å ta turen dit i dag.Kjent turterreng for undertegnede som hadde fått en mye våtere konsistens i marka de siste dagene.(2 dager med mye regn)Stakk en tur innom Aunbua for en liten pause på tur tilbake.Dette er en flott hytte som er åpen for alle.Fin tur i dag.

Map