Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Hovedøya-Oslo.

Date:
31.05.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
4.3km

Båttur ut til Hovedøya i et fint sommervær.Hadde bestemt oss for en rundtur på øya i dag.Skulle få med de to "øytoppene" som er lagt inn på kartet.Store områder midt på øya er avsperret (stor anleggsvirksomhet) så det var bare å gå rundt etter merkingene.Min sønn Stian hadde tatt med pølse på termos så det ble en lettere lunsj ute på øya.Observerte grågås med unger så det er en god del tidligere her sør en nord i landet der eggene ikke er lagt enda.Det ble en fin tur gjennom øyas skog som er ganske spesiell mot øyas høyeste punkt.Ikke så mye utsikt fra toppen her.Dette er en tur som anbefales da de fleste som besøker øya er på sørenden der hvor strendene er.Flott dag!

Map    

Høgsvetoppen-Vålåstoppen og Bremeraunåsen.

Date:
27.05.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.2km

Lett trimtur i dag for å teste Trimpoeng appen.Fint men kaldt vær.

Map    

Forborsfjellet

Date:
26.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.6km

Etter å ha kjørt min sønn til Værnes Lufthavn så dro jeg til Skatval Kirke.Hadde planlagt tur til Forbordsfjellet i dag.Her ved kirka er det satt opp betaling for bomveien (kr.30,-)Kjørte videre på Forbordsveien opp til P-plassen.Måtte gå noen høydemeter ned etter veien før stien begynt.God merking og sti helt til toppen med noen bratte partier som kan være litt utfordrende hvis det har regnet mye (glatt) Loggbok i postkasse i bygget ved toppunktet.Fin utsikt på toppen hvor man kunne se truende snø og regnbyger rundt hele Trøndelag i dag.Fulgte grusvei ned hvor hvor jeg ble innhentet av noen byger men sola kom nå fram etter hvert .Fin tur.

Map    

Korsåsen Trimpost.

Date:
23.05.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
7.3km

Kveldstrimmen ble lagt til Korsåsen i fint vær.

Map    

Vardheia-Bjugn.

Date:
19.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.7km

Da ble det besøk av Vardheia i Bjugn i dag.Parkerte ved skistadion til Bjugn Idrettslag og fulgte skiløypa et stykke før vi gikk inn på stien til Olavsbu.Det var satt opp en flott gapahuk med fantastisk utsikt mot ytre Fosen.Her er det også en trimbok så plassen blir lagt inn som et turmål.Er en mye brukt tur i vinterhalvåret.Etter en kaffepause her gikk turen opp aksla til toppen av Vardheia.Navnet står i stil til området her da det er satt opp mange varder på aksla.Fin utsikt til alle kanter i det fine været.Stor takk til Anne og Inger som var dagens turpartnere. Flott liten rundtur dette. ANBEFALES!

Map    

Slettheia (Skoleheia)

Date:
15.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.2km

Da ble det en ettermiddagstur til Slettheia.Grei parkering og starten av turen gikk på gjengrodd skogsvei.Fant ingen sti så det var bare å følge terrenget .I det bratte området var det en gammel sti og litt videre opp til man kom på fjellet.Fint oppe på toppen og veldig spesielt her etter at isen engang har skurt fjellet.Flott utsikt.Valgte en bedre trasse ned hvor jeg fant en gammel sti så skal du opp hit så anbefaler jeg å følge trackingen min på nedturen.

Map    

Nebbesheia på langs

Date:
13.05.2019
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
3.7km

Trimtur Nebbesheia på langs gikk fra Unicare ned til Hysneståa fyrlykt og opp til toppen på Nebbesheia.Flott utsikt her.Fulgte gammelveien ned mot Hasselvika tok så veien nedom Hula på Digerneset før det ble retur samme vei tilbake.Fin tur men ikke noen sommer temp.akkurat.

Map    

Storhåmmårn og Budeiklumpen.

Date:
12.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.3km

Da ble det tur opp til Storhåmmårn i dag selv om det var litt dårlig vær.5 spreke damer ble utrustet med norsk flagg på turen.Det er jo tross alt 17. mai snart.Kjempe fin sti med merking og benker opp til gapahuken.Møtte på konstruktøren av ruta/stien Ola Berget også så det ble tid for en liten prat.Imponerende arbeid som er lagt ned her! Surt og mye vind på toppen + 0 gr.Etter en kaffe og matbit tok vi fatt på stien mot Budeiklumpen som måtte bestiges på denne rundturen som gikk videre innom Serberstøtta.Fin infotavle var satt opp her.En kort stopp i gapahuken ved Jenssetertomta før siste etappe ned til p-plassen.Greit med 2 biler når man går en rundtur som dette.Alle var enige om at det hadde vært en fin tur tross snøbyger og sur vind.

Map    

Kammen

Date:
10.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.5km

Liste topptur til Kammen i Hasselvika i dag.Overskyet men eller pent vær når turen startet.Litt sti her og der på turen opp.Tåka kom på toppen så det var lite med utsikt men en ny topp utsjekket.

Map    

Brettingen

Date:
09.05.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
3.5km

Tur til Brettingen i overskyet mai vær.Parkerte før bommen ved fortet og gikk opp til byggningene ved gamle Brettingen fort.Fant her stien videre opp til toppen.Ikke så bratt opp her som fra den andre siden hvor vi gikk ned.Mye vind på toppen.Grei tur i dag.

Map