Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Korsåsen Trimpost

Date:
30.11.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
1:05h
Distance:
5.4km

En trimtur i fint vintervær til trimposten ved Korsåsen etter skogsveien.Det er satt opp benker med jevne mellomrom langs hele turen.Hver benk har fått sitt eget navn.

Map    

Storhaugen

Date:
27.11.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
1:11h
Distance:
5.2km

Map    

Bjørnahaugen

Date:
25.11.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
4.3km

Tur til noen lokale topper i nærområdet.Målet var Bjørnahaugen som har vært merket som Langåskammen (den ligger etter kartet like ved) var første stopp.Fint høstvær og lite snø gjorde turen mulig så det ble en tur innom de toppene som er i området.Langåskammen blir på neste tur her.Mye dyrespor så det er et bra dyreliv her.

Map    

Ratåsen

Date:
14.11.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
6.2km

Dagens tur ble en tur i skikkelig drittvær.Snøvær på hele turen da jeg skulle få tatt noen listetopper i nærområdet.Nesten null sikt så det var ikke så lett å finne fram uten hjelpemidler men kom nå i mål.

Map    

Grefsenkollen

Date:
04.11.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
7.3km

Grefsenkollen var dagens turmål så vi tok trikken opp til Grefsen og fant stien opp til skogsveien som skulle føre oss til toppen.Mye turfolk i marka denne flotte dagen.Kaffe og vaffler ble det tid til på Grefsenkollen som har en flott utsikt over Oslo. Gikk så mot Oslo Skisenter og Trollvann og fulgte vei ned til Storo.

Map    

St.Hanshaugen

Date:
03.11.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

En langhelg i Oslo gav muligheten til å besøke hovedstatens asfalt "topper".4 topper er registrert i sentrums området så det var bare å gi seg ivei på vandring gatelangs.Sagene var utgangspunktet for turen i det flotte høstværet.Det ble en fin tur med første stopp på Idioten,ja den heter faktisk det.Nydelig vær! så jeg legger ved et kvelds bilde fra Sørenga som avsluttning på dagen.

Map