Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Sagåsen Gapahuk

Date:
22.08.2017
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
2.7km

Gapahuken på Sagåsen-Kråkmo satt opp av Diabetesforbundet Rissa/Leksvik i 2007 ble dagens turmål.Grei parkeringsplass ved Gravåsen(merket)Fulgte traktorvei opp til Gapahuken som er plassert på en fin utsiktsplass.Her var "alle"fasilliteter.Bålpanne for grilling,stoler, benker og bord.Ved var der også.Det var også satt opp et flott utedo.En flott tur for hele familien.Det er brøytet vintervei til Gapahuken.

Map    

Bjørumsklumpen

Date:
21.08.2017
Characteristic:
Car drive

Det ble biltur opp til Bjørumsklumpen i dag.Ikke mange turister der.

Map    

Brattliklumpen

Date:
17.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.4km

Startet dagens tur fra Revelltun og fulgte merket rute mot Brattliklumpen.Fant fort ut at navnet på toppen var hentet fra den" bratte lia" vi møtte på i starten.Tok en avstikker til Nosa 248 moh.som er et flott utsiktpunkt mot fjorden.Ble en del våt myr opp gjennom furuskogen før vi kom opp til bergpartiet.Etter litt over 2km. kom vi til Arild Varden som er et flott byggverk.Det er også en bok der hvor du kan skrive inn ditt besøk.Lett fjellterreng videre mot toppen.Ble tid til å nyte den fine utsikten før vi fortsatte rundturen og gikk ned mot Hallvardstjønna og fulgte traktorvei ned Skala mot Revelltun.

Map    

Magnhildheia

Date:
15.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.9km

Kjørte til Breilia P-plass som var utgangspunktet for dagens tur. Her var det god plass.Fant omsider merkinga på stien(merkinga var noe gjengrodd)Kom opp til Breilikammen og fikk en flott utsikt til alle kanter.Fint turterreng innover Magnildheia.Tok"feil" toppvarde da vi kom opp til toppen men så hovedvarden ganske fort.Veldig fint på toppen her.Fulgte merket løype ned mot øst og videre ned mot Breilia.Mye myr før vi kom til traktorvei.En fin lang tur.

Map    

Solliklumpen

Date:
14.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.9km

Fellessetran p-plass ble dagens statsted. Målet for turen var Solliklumpen.Måtte vente litt i bilen til den siste regnskura var over før vi la i vei på stien mot Aunbua.Den første toppen vi skulle innom Dursheia kunne vi se på langt hold.Det er en stor varde på toppen som vises veldig godt på lang avstand (må vel være kommunens flotteste).Stakk en snartur innom Aunbua som var en fin hytte.Gikk forbi Aunbuvatnet mot Skjersetsetran og opp lia mot Dursheia. God merking opp til Dursheia men videre merking mot Solliklumpen var ikke utført.Tok en litt dårlig trase opp mot Solliklumpen så vi valgte en lettere vei ned.Ble en fin tur i flott vær.(ikke mer regn den dagen)

Map    

Stokkfjellet utsiktspunkt

Date:
10.08.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
0:18h
Distance:
1.2km

Fototur opp til Stokkfjellet utsiktpunkt.

Map    

Hårfjellet

Date:
09.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.1km

Dagens tur ble lagt til Hårfjellet og vi hadde tenkt å få med oss alle 4 vardene på turen .Det var vindstille på turen men sola forsvant underveis men det gjorde ikke noe da temperaturen lå rundt 20gr.Ble en fin tur uten noe som helst med insekter i lufta noe som det ellers har vært en del av i sommer.Så en del mørke skyer innover mot Sverige så vi var litt spent på om vi slapp unna regnet på turen.Flott utsikt til alle kanter fra toppen.Da vi kom ned til bilen igjen så kom regnet så kan vel ikke klage da.En lett og fin tur som anbefales!

Map