Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Tverrfjellet

Date:
26.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:46h
Distance:
7.7km

Tverrfjellet ble dagens topp og litt av en topp.Her var det vidt utsyn over Kattfjorddalen og fjellene rundt.Flere topper i området er over 1000m og med Skittentinden som den høyeste med sine 1042 moh.Tverrfjellvatnet er også litt spesielt med sin beliggenhet.Det ble en fin tur i et nydelig turvær.Parkerte ved Kattfjorddalen p-plass og da var det bare å følge en tydelig sti opp.

Map    

Gammen i Finnvikdalen/Stillvannet

Date:
24.07.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
1:37h
Distance:
5.4km

En av årets Ti på Topp er Gammen i Finnvikdalen så dagens tur ble lagt dit. En del myr oppover som har blitt mye opptråkket så dette er en tur som passer best på vinteren(ski) Dette er en tur som ikke anbefales når det er veldig vått i terrenget.

Map    

Laukslettfjellet

Date:
23.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:16h
Distance:
5.5km

Parkerte ved Minken Industripark på Leirbakken og fulgte merket sti mot Eliaselva før vi begynte på den bratteste delen av turen.Grei sti å følge helt til toppvarden hvor vi fikk panorama utsikt mot Ramfjorden og mot Lyngen.Fikk med oss en fin solnedgang over Lyngsalpene før vi begynte på nedturen.Fin tur. Anbefales!

Map    

Brosmetinden

Date:
22.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:40h
Distance:
4.6km

Da var turen kommet til Brosmetind på Kvaløya.La turen til seint på kvelden så vi skulle få med oss solnedgangen.Startet turen fra Gløshaugen P-plass som er et fint utgangspunkt for turer i området.Det blir heller ikke så mange høydemeter du må gå før du er på toppen.Ser fortoppen på hele turen opp men husk at det er den andre toppen du kommer til som er Brosmetind på 525 moh.En fantastisk solnedgang møtte oss på toppen så timinga var helt perfekt.Da vi kom ned til p-plassen igjen var det helt magisk og følge soloppgangen ute i havet.(se bilde)

Map