Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Veten og Brurahornet - Måløy

Date:
25.06.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.0km
Map    

Lundvarden - tom for batteri

Date:
22.06.2021
Map    

Rundt hoven

Date:
18.06.2021
Distance:
21.5km

Strålande meldingar, og etter halvannan måned på heimekontoret var eg gira på ein skikkelig tur. Måtte bli til Stryn ettersom eg omtrent ikkje har gått på fjellet her før. Ettersom eg var usikker på kor mykje snø som låg att gikk eg for å sjekke ut området kring Hoven. Planen var som vanlig ambisiøs - her skulle det ikkje vere att mange raudnåler når dagen var ferdig! Skodda låg rundt toppane, og det strålande sola uteblei. Eg gikk for Årheimsfjellet først, og deretter over Skredfjellet. Veldig til nivå på stiane her i området. Her kan ein ta nesten heile runda på elsparkesykkel om ein vil. Over skredfjellet gikk eg stort sett i skodde og regn, så eg tenkte eg kunne gå nedom turistattraksjonen og ete niste og vente på finværet. Her var det ingen cafe å slå seg ned >>>

Map     3 comments

lundavarden

Date:
15.06.2021
Duration:
1:18h
Map    

lundavarden - retur via legdene

Date:
13.06.2021
Map    

Rødsdammen med Eskil

Date:
06.06.2021
Characteristic:
Jogging

Etter skoddetur på Stad kom Eskil på at eg hadde lova springetur på fjellet. Og slike tiltak kan ein sjølvsagt ikkje seie nei til, så då sprang vi eit stykke, og enda på Rødsdammen. Fin tur!

Map    

Vestkapp

Date:
06.06.2021
Characteristic:
Car drive

Planen var dagstur til Stad - der hadde ingen av oss vore før, og det skal vere så fint. Vi skulle tilogmed plukke med oss ein topp om det var stemning for det. Været var skya på morgonen, så fint som berre det. På veg opp til Vestkapp var det berre såvidt vi såg vegen. Cafeen hadde god mat og redda dagen. Vi våga ikkje nokon fottur - hadde ungane sprunge avgårde i denne skodda hadde vi aldri funne dei igjen. Men vi gikk ein runde rundt cafeen, og her fann vi ein varde som eg tenkte måtte vere kjerringa. Det viste seg å vere feil. Deretter ein tur til Erviksanden for å sjå på surferane, før vi køyre heim.

Map    

Storevarden

Date:
05.06.2021

Map    

Lundavarden det nye Geitfjellet

Date:
02.06.2021

Fint i dag også. Time opp og halvtime ned som vanlig

Map