Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Geitfjellet i haustmørket

Date:
30.09.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:18h
Distance:
10.4km
Map    

Geitfjellet rett frå døra.

Date:
24.09.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:06h
Distance:
9.6km

Test av nær-pf100en i kveldinga med litt dårlig lykt. Eg ville teste korleis denne var som runde, og det var ganske behagelig. Ei knapp mil, og klokkar nok inn på ca ein time med litt bedre lysforhold. Håper det blir ein del turar hit!

Map    

Comeback på Solemsåsen

Date:
10.09.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:00h
Distance:
9.1km

Joggetur for å teste kroppen etter over ein måned med manflu. Målet var majestetiske Solemsåsen. Mindre alpin enn Solemsvåtten, og kva er eigentlig høgast av ein vått og ein ås? Vått er kanskje avleda av varde (lik Vete vestafor). Vel vel. Fint å vere ute.

Map    

Harbakhelg

Date:
08.09.2018
Characteristic:
Bouldering
Duration:
24:00h
Map    

Haust på Herju

Date:
01.09.2018
Characteristic:
Trip by foot

Karma bit deg bak, sa ein vis mann for ikkje så lenge sidan. Han snakka av erfaring. I August står eg med ei (1) oppføring på PeakBook. Det må vere lavaste månedsoppføringa sidan eg byrja og logge for alvor. På klatregymmen har eg nesten ikkje vist meg heller. Slik er det når ein går og vassar forkjøla mellom to smårollingar i veke etter veke. Host host og atter host. Det er vel berre ei påminning om at husflytting midt i familieauken, samtidig som ein prøvar å perse på buldring, OG ein spring på joggeturar både her og der, det vil ende med at Karma bit ein bak til slutt. No er forma bedre, og ein rolig hyttetur gjorde berre godt. God stemning i heile familien - rjømegraut til middag, skogen full av kantarell, blikk stille på vatnet og nesten 20 grader. Meisen la vi att heime, >>>

Map     2 comments