Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Storheia

Date:
28.10.2017
Duration:
1:10h
Distance:
10.4km
Map    

Buldring på Høvringen

Date:
22.10.2017
Characteristic:
Bouldering
Duration:
2:00h
Map    

Stokkanhaugen-Estenstadhytta

Date:
21.10.2017
Characteristic:
Walk
Map    

Walkabout i Taormina - Monte Tauro

Date:
19.10.2017
Duration:
1:00h
Distance:
0.5km

På jobbtur til Taormina, Sicilia. Eg hadde eit par timar å slå ihjel før bussen gikk til flyplassen, men sidan det var varmt i været (som seg hør og bør i syden) og eg ikkje hadde tilgang til dusj fikk det bli ein rolig tur. Eg rusla opp trappene til borga over byen. Porten var stengt, men det var berre å snike seg inn. Nydelig utsikt over byen og mot Etna. Etterpå vanka det is.

Map    

Jobb-busstur på Etnas flanker

Date:
17.10.2017
Characteristic:
Car drive

Jobbtur til Sicilia, og då må ein sjølvsagt oppom Etna ein tur. Det vart diverre ikkje tur på toppen, men likevel facinerande og fin tur kring i vulkanlandskapet på dette virkelig flotte fjellet!

Map    

Vassfjellet leverar

Date:
14.10.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.6km

Sidan kona skulle jobbe heile dagen for å skaffe brød og smør på bordet, måtte eg og Eskil sjå oss ikring etter andre planar denne dagen. Etter svært mange vurderte alternativ, fall vi på Vassfjellet. Vi parkerte på Melhus og la avgårde, vel vitande om det forvirrande terrenget som venta oss. Det er tydelig sti til Vassfjellet. Problemet er at det er stiar over alt, og masse masse skilting - men ingen skilt mot Vassfjellet. Her har eg gått meg vill før . Denne gongen gjekk det bedre enn sist, og det vart berre ei lita gerilja-sløyfe over ei gjennomsnittleg klissjblaut trøndermyr, medan vi håpa at ingen tok oss for ei elgku med ein liten kalv på ryggen. Opp Kastbakken merka eg at dette ikkje gjekk veldig lett. Enten har Eskil blitt betydelig tyngre sidan fjordårets bæremeisbonanza, eller så har eg gått gjennom >>>

Map    

Elgsethytta

Date:
08.10.2017
Characteristic:
Walk

Rusletur på Elgsethytta. Då Eskil sprang nesten heile vegen tilbake til bilen fann eg ut at det var på tide han fekk eigen konto.

Map    

Koseklatring i Sperlonga

Date:
05.10.2017
Characteristic:
Sport climbing
Map    

Monte Lauzo

Date:
03.10.2017
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:29h
Distance:
11.0km
Map    

Fin-fin tur på Monte San Magno

Date:
01.10.2017
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:01h
Distance:
7.8km

Ferie i Sperlonga, og turens første jogg måtte gå på det fine fjellet rett bak byen. Junior tok siesta klokka 12, og då sprang eg avgårde. Kvifor tar ein siesta no igjen? Fordi det er for varmt til å vere i aktivitet. Ja, nettopp ja. Det er noko i det der. Vel vel, fin sti opp bakkane, og til slutt nydelig utsikt over Sperlonga og middelhavet. Anbefalast!

Map