Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Aurlandsdalen i strålende høstvær

Date:
28.09.2003

Dag 2 med jobben på tur i Aurlandsdalen. Vi gikk fra Østerbø gjennom Nesbøteigadn og Nesbøgaldane til Bjønnstigen. Var innom Vetlahelvete og Sinjarheim og endte turen i Vassbygdi.

Map    

Stemmerdalshalli mot Kongshelleren

Date:
27.09.2003
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:00h
Distance:
10.0km

Hyggelig week-end med jobben i Aurlandsdalen. Overnatting I Steinbergdalhytta 1060 moh. Denne lørdagen gikk vi T-merket sti på nysnø fra hytten i retning mot Kongshelleren.

Kulturminnetur Upsete - Kreklevatnet

Date:
13.09.2003
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:00h
Distance:
17.0km

Astrid , Helge S. Titland og jeg var på hytten på Mjølfjell. Ambisjonen for dagen var rypejakt i Uppsete-området. Vi kjørte Rallarvegen omtrent til Dalen der vi satte fra oss bilen og tok beina fatt til Upsete stasjon og Upsete Fjellstove . Her viste det seg at all rypejakt for sesongen var innstilt! Vi satte fra oss haglen på fjellstuen og belaget oss på en vanlig fjelltur isteden. Vi fulgte T-merket sti oppover mot Geitavatnet og den særpreget, trekantete steinen vi hadde besøkt tidligere. Steinen kalles Kvilesteinen og ligger langs Slepet Uppsetedalen-Grøndal registrert i kulturminnesok.no i 2021. GPS 32V 394335 6733863 (Helge S. Titland) Etter å ha rundet Geitavatnet gikk vi nordover langs det småkuperte terrenget vest for Bleienuten mot Fangstgrav øst for Uppsete-eggi som vi tidligere har besøkt og registrert. Info på kulturminnesok.no: Uppseteggi 90, Fangstlokalitet . Fra denne fangstgraven fortsatte vi mot neste >>>

Map