Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Slondalen-Tryglabotn-Prisenberg, retur over Mjølfjellet

Date:
21.09.1996
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
10:00h
Distance:
25.0km

Flott langtur i nydelig høstvær med Helge S. Titland. Vi parkerte ved Slondalsvatnet og gikk langs vestsiden av dette opp Øvste Kvannskorane til Blæset. Videre gjennom Baotaklypet opp til gluggevarden ved Vassmælaren Gommahaug . Opp Brattefonni til skaret med Gummen (løftestein) . Derfra ned igjen i Tryglabotn mot Høgfjellsvegen langs Skorafjellet mot Ulvik. Stien viste seg å være T-merket! Fortsatte mot Hattafjedl der vi fant en artig, svær stein som hvilte på trepunkt-støtte! I ettertid må dette ha vært Tobakksteinen ! Se turrapport fra 29.9.2014. Vi fant og en ny gluggevarde. Fortsatte ned i Hellebotn mot Prisenberg der vi støtte på tåke og måtte snu. På tilbaketuren gikk vi opp igjen til skaret i Gommahaugen og videre over Mjølfjellet tilbake mot hytten. Skjøt en rype nedenfor Mjølfjellet Nordvest . Nede igjen i hytten kl 21.

Map    

Slondalen - Fagerdalsvatnet - Hervardseggi

Date:
20.09.1996
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:00h
Distance:
16.0km

Rypejakt i Slondalen. Jeg gikk langs vestsiden av Slondalsvatnet til Fengjabotn og Gommahaugane. Videre til Bulegene, Småfagerdalsvatni og Steinbu Småfagerdalsvatnet . Fortsatte opp på Hervardseggi fra skaret som fører ned til Dalen. Skjøt to ryper! Videre til Storevarden og tilbake til bilen. Fin tur i flott høstvær!

Map    

Instenova

Date:
06.09.1996

Dagstur. Frem og tilbake ned FSF rutebåten. Vi gikk opp vanlig sti til toppen, først til varden på Instenova, deretter til Ystenova hvor vi så en flokk med hjort rett under oss nede i skråningen. Flott utsikt over til Værlandet med Høgkletten , Bulandet og mot Tviberg.

Map