Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Favourite peaks

Eidshalsen

Date:
31.05.2019
Distance:
6.8km

Hadde svært lave forventninger til dagens tur, men med godt rutevalg syns jeg turen har fått ufortjent mye kritikk. Fin myr, noen gode hjortetrakk og skogsveger med både hjort og elg. Blir aldri en klassiker, men god trening

Map     2 comments

Molde7topper

Date:
25.05.2019
Duration:
2:08h
Distance:
18.9km
Map    

Melen

Date:
12.05.2019
Distance:
8.5km

Trodde vi valgte oss et område med lite nysnø, men fjellsidene her i ytre var like kvite som lengre inn i fylket. Den varslede sola var heller ikke å se mens vi gikk oppover flott sti fra Gådalsvatnet. Heldigvis går stien på ryggformasjoner og vi gikk relativt tørrskodd opp til ca 550 moh. Kald vind og tynnkledde barn gjorde at jeg var skeptisk på om det var verdt å gå til topps. Men da vi starta opp den brattere stigninga mot toppen og snøen ble knedjup stilna vinden og sola kom endelig fram. Humøret steig og det gikk raskt til topps på litt under 2 timer. Retur samme veg med god stemning nedover snøbakkene -skliende på magen. Klokka inn nede ved bilen på rett over 3 timer.

Map    

Vinterens forhåpentligvis siste skitur på Tusten

Date:
05.05.2019
Duration:
1:52h
Distance:
9.3km

Etter 4 dager med snøvær måtte jeg teste skiforholda bak huset. I praksis ski fra husdøra opp vegen til Tustentoppene. Kjørte ned mot Brenthaugen og Vestfjella. Overraskende fint føre øverst med en vindpåvirka halvmeter. Skiføret er jo for spesielt interesserte, men bedre enn å vase på beina uansett.

Map     1 comment