Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Favourite peaks

Osmarkarunden

Date:
26.11.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
18.3km

Tok en liten pause i bilkjøringa på veg for å hente unger. Flott vær og fortsatt tendenser til laus snø i skogen. Likevel raskt føre. Har vært mye vind i høgda og over skoggrensa var det hovedsakelig skare med noen innslag av fokksnø. Hadde sett meg ut en runde over tidligere besøkte topper og noen nye. Lite god skikjøring, men en flott runde med 97 % av tida i sola. På veg ned fra Grønnfjellet ble gjennombruddskaren og jeg uvenner med påfølgende rundkast og knekkt stav. Fikk mekka til en provisorisk løsning slik at skøytinga ned langrennsløypa og dagens eneste skogshaug ble gjennomført med god stil.

Map    

Høgåsen på trass

Date:
23.11.2017
Distance:
2.5km

På veg heim fra Trondheim. Hjernedød pakking to dager tidligere medførte at skotøyet var randosko og en kondomdress var eneste benklær i bagasjen. Snø, sludd og vind.samt en hodelykt som bare virka av og til kvalifiserte til en soleklar ener. Det var forresten ikke skiføre så det gjorde ingen ting at jeg hadde glemt skia.

Map     1 comment

Halsethaugen

Date:
05.11.2017
Distance:
2.8km

Var på Bergsøya for noen år siden men av en eller annen grunn gikk vi ikke på høyeste toppen. Start fra Halset. Fulge skogsvei opp første bakken. Litt klur da vi tok av til venstre før vi kom inn på flott hjortetrakk langs bekken til topps. Turen ble derfor bedre enn fryktet og både gamle og unge var fornøyd.

Map    

Nesaksla

Date:
03.11.2017
Map