Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Frænavarden mv

Date:
29.06.2016
Duration:
1:06h
Distance:
5.9km
Map    

Kvannfjellet N2 med Aurora og Amund

Date:
21.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
4:10h
Distance:
8.2km

AuroraBK (Aurora Bie) Var på vei til Skalten, men der kunne en sur mann fortelle at veien var stengt innover mot Ås. Tok tenkepause, kjøpte polarbrød, og kjørte på Syltesetra. Skylaget var tyngre der, men noe måtte vi finne på. Guttungen var fortvila over skogsbilveien turen starta på, men ble fornøyd da han møtte sauer, kyr og endelig en ordentlig sti. Tok litt småpauser oppover ryggen i håp om at tåka skulle drive forbi toppen, men lykken varte ikke så lenge før det på nytt ble grått oppover. Kom oss opp til varden på 874 MOH i et heldig øyeblikk, men oppe på varden var det umulig å se forskjell på sti og stup videre. Ungene var fornøyde med et pb-punkt, så vi snudde og gikk mot sola igjen. En time senere var tåka borte fra toppen, men da var vi på nytt opptatte med å snakke med sauene.

Map    

Lønsetfjellet

Date:
20.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
1:31h
Distance:
9.4km

Etter ei helg med kun det nattvaktene hadde å tilby av mosjon, våknet jeg litt for uthvilt til strålende sol og varme. Ante kveldstur i sommersol. Kveldstur ble til sein kveldstur, og sol ble til regn. Parkerte på skistadion. Burde sikkert sykla men… Fin stigning oppover lia, flata nesten helt ut mot toppen så de siste høydemetrene var dryge. Fint der oppe, og kunne selvfølgelig tatt veien ned retning Langdalsbu og fått et par ekstra punkt. Det får bli en annen gang.

Map    

Søre Tusten med Aurora

Date:
17.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
3:12h
Distance:
9.2km

AuroraBK (Aurora Bie) Feira siste skoledag med en liten tur. Frøkna var full av kjeks og brus, så turbensin trengte vi ikke. Skulle på ny topp lengre unna, men fant ut at det kunne være greit å spare den opplevelsen til en dag det går an å se noe. Hun foreslo Tusten, og da ble det slik. Mye fin myrull, blomster og sommerfugl å se, en av dem ble avlivet grunnet brukket vinge.

Map    

Galten og Julskarstind

Date:
16.06.2016
Duration:
2:57h
Distance:
8.8km
Map    

Seterfjellet

Date:
15.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
1:22h
Distance:
7.8km

Rakk en liten tur i strålende sol før dårlig planlagt møte på finværsdag.

Map    

Alnestind med Mona

Date:
13.06.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
4:18h
Distance:
6.2km
Map     3 comments

Trollkirka og Trolltindan

Date:
11.06.2016
Characteristic:
Hike

MonaK (Mona Kvernberg) AuroraBK (Aurora Bie) Astridsola (Adtrid Solhjell) I nydelig sommervær frista det med tur. Mona foreslo Trollkirka og stilte med nesten fulltallig familie. Ungene labba lett og ledig opp til grotte nr 1, hvor både statens og egne hodelykter kom frem. Mona hadde selvfølgelig investert i nye, som sikkert var noen gram lettere enn de forrige. Minstemann syntes det var litt skummelt i grotta, siden han har et enormt fokus på mulige oversvømmelser for tida. Trappa heller i seg noen nugattiskiver mens de andre tok turen ned i grotte 2. Deretter skilte vi lag, Leif Helge og Astrid dro hjemover mens Bård og Mona ble med oss oppover. Fant et nydelig fjellvann og noen snøflekker - så det ble både vassing og snøballkrig. Vi labba rett opp mot Trolltindan, i på grensa bratt terreng. På ca 750 meter fant vi ut at vi kanskje skulle sette kurs retning >>>

Map    

Løvenskarfjellet

Date:
10.06.2016
Duration:
1:16h
Distance:
7.7km

Liten luftetur før 2. omgang mellom Frankrike og Romania. Fin kveldssol, litt kald vind. Traff 2 ryper på Løvenskarfjellet.

Map    

Tusten

Date:
09.06.2016
Duration:
2:13h
Distance:
11.4km

Uvant å måtte ikle seg både lange armer og bein i tidvis kald vind. Ingen erstatter for camp Trollstigen som ble avlyst, men kom meg da ut en tur.

Map