Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hundtjønna

Date:
30.04.2016
Duration:
2:04h
Distance:
4.4km

Ungene var på tur med besteforeldre på Hundtjønna. Tok en rask gåtur innover fra parkeringsplassen ved avkjøring Hollingsholmen, og traff på en fornøyd gjeng med alt for mye godsaker i sekken. Hundtjønna er en ypperlig tur for kvelds i det fri. Ta med et par vedkubber, så står både gapahuk og bålpanne klar. Droppa godsakene, og tok meg heller en sveip oppom lia på hver side av turstien. Her følger et eksempel enkelte bør legge merke til, tenker da på folk uten GPS-klokke.....(de er det selvfølgelig ikke så mange av). Her utsikten fra punktet Lauvåsen østtoppen. Det virkelige punktet. Enkelte andre ville nøyd seg med å oppsøke stedet med best utsikt.... Her Lauvåsen type fin utsikt. Ikke rett sted... "På andre siden av vegen" (siden sangtekster tydeligvis skal blandes >>>

Map    

Jendemsfjellet

Date:
27.04.2016
Duration:
2:58h
Distance:
6.9km

ebbeleo (John Henrik Mork) Strålende dag med sol, blå himmel og attpåtil noen plussgrader. Burde, som kritikerne vil hevde, tatt skia fatt. Klok av skade valgte jeg imidlertid denne gang å se an turselskapet pittelitt. I tillegg hadde han nok sett egne begrensninger, og foreslo fottur. Det fristet dessuten litt med "en helt ny og revolusjonerende vei" opp på Jendemsfjellet. Det var orging, sms'er med veibeskrivelser ut av en annen verden, jeg kjørte romsdalshalvøya og halve fylket rundt, bytta biler og tenkte at dette måtte være noe helt spesielt. Men da han sa seg fornøyd og skulle presentere startpunktet, så var det eneste som åpenbarte seg den helt normale plassen å gå på dette fjellet fra. Valgte å ikke la dette ødelegge motivasjonen, men bare tydelig presisere at det må innføres skjerpings.

Map     1 comment

Traskejogg i Jensgurilia

Date:
26.04.2016
Duration:
0:41h
Distance:
4.0km
Map    

Kvannfjellet

Date:
25.04.2016
Duration:
2:37h
Distance:
6.9km

ebbeleo (John Henrik Mork) Nydelig vær denne dagen. Etter jobb, fotballtrening og diverse var det fortsatt fint ute. Tok med en av de mest middelmådige skikjørerne Bud har å by på, og la i vei med godt mot. Traff på noen i motsatt retning som hadde tatt av seg skia. Dette skjønte vi lite av, og tenkte de ikke var helt på vårt nivå. Brukte mesteparten av turen opp på å diskutere hvem som var best og dårligst. Vant diskusjonen. På toppen blåste det, solnedgangen var fantastisk....og det var vel det. Det ble kaldt, føret ble knallhardt, tida gikk, og vi endte opp på beina. Diskusjonen om hvem som var best og dårligst fremsto noe tåpelig der vi lurte på hva som skjedde med puddeludde, pow-pow og verdensmesterføre. Jaja. Solnedgangen og selskapet var i toppklasse!!

Map    

Marka i nysnø

Date:
24.04.2016
Duration:
1:00h
Distance:
4.6km
Map    

Trasking i snø i marka

Date:
18.04.2016
Duration:
1:31h
Distance:
6.4km
Map    

Varden og Sjennarheia

Date:
17.04.2016
Duration:
1:48h
Distance:
8.9km

Trengte luft etter mye bursdag og Egypt-farting i det siste. Pådratt meg host og snufs, så her var det snakk om å GÅ på tur. Kjørte til bommen, mest for å se hvor mye snøen hadde smelta. Blei sjokkert over bar vei, så sjokkert at jeg fulgte veien. Vips var jeg både på varden og sjennarn, droppa meeknakken siden mørket kom. Fin tur, fint i Molde!!

Map    

Klempertåsen med kids

Date:
16.04.2016
Duration:
1:13h
Distance:
2.6km

AuroraBK (Aurora Bie) Dro fra solskinn i Molde til regn i Fræna. Avventa litt på Rema i Elnesvågen, og fikk med oss at stasjonssjefen halmstra inn brus til helga. Sola kom og vi parkerte ved et nedlagt helsesenter (?). Merkelig tur, hvor vi aldri var på toppen av noe som helst. Slak stigning, fin sti og alt det der. Ikke dagens høydepunkt, men en grei oppvarming! :)

Map    

Åsmulen via Varden med kidsa

Date:
16.04.2016
Duration:
1:32h
Distance:
3.8km

AuroraBK (Aurora Bie) Etter Klempertåsen forsøkte vi oss på en tur på Hamneset, men vi kom oss aldri ut av bilen ettersom de mente jeg stadig parkerte ulovlig på andres eiendom. Plan B ble denne. Dårlig med parkering her og, men fant da en liten plass sikkert avsatt til el-vesen i akuttilfelle. Passerte et jalla bilopphuggeri, og tenkte kanskje bilen havna der mens vi traska. Nok om det. Gikk kjapt opp på Varden. Jentungen ble gira på 2 punkter på 1 tur, og overtalte broren til å bli med. Hun foreslo suunto-klokke og tur på Galdhøpiggen mens vi gikk over svaberg dekka med myr. Egentlig litt artig landskap. Stien vi etterhvert fant var nok lagt av hjort, men de hadde tydeligvis vært til topps. Nydelig utsikt, sola sviktet ikke, og kidsa ante lørdagsgodt på retur. Tusla ned i godt driv, og glemte hjortetråkket. >>>

Map     1 comment

Bergetippen

Date:
08.04.2016
Duration:
0:15h
Distance:
0.9km
Map