Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Fløystadfjellet/Kamsvågfjellet/Høgfjellet/Skorva

Date:
28.08.2014

Stortur fra Gammelsetra i fantastisk vær.

Map     4 comments

Toppen

Date:
24.08.2014

Treningstur sammen med Arne fra Bjorli (hytta til Lars Henrik). Opp østsiden av Bøvra til Bøvervatnet, her var det ikke å unngå å bli litt våte ved steingåing av elva. Rett opp til Toppen fra her. Veldig fint oppe i høyden over tåka nede på Bjorli! Ned på vestsiden av Bøvra. To og en halv time i rolig langturtempo.

Map    

Magnhildberget/Strandafjellet/Valsfjellet

Date:
22.08.2014

To fine turer på Straumsneset på veg hjem fra jobb. Først Magnhildberget fra Magnilen camping. Artig topp som ruver godt i området (også oppom Vestre Magnhildberget). En og en halv time med konsentrert stigning opp og ned. Deretter kjørte jeg til Kvisvik og bomveg mot Berget. Parkerte ved plass før stigning til vannverk. Her var det Valsfjellet (eller Hvalsfjellet som det står på merkingen) som var målet. Fin og variert tur, der jeg ble fristet til å ta med Strandafjellet etter skilt dit like før Valsfjellet. Strandafjellet ble turens høydepunkt, med glimrende utsikt. Også over ett par andre hauger enn de registrerte her, med ca 15 pf. Rett opp på Valsfjellet fra nord etter å ha vært på Strandafjellet. To timer på denne turen i fint treningstempo.

Map    

Maifjellet i august

Date:
17.08.2014

Tur sammen med Anne Marit, med start fra vannverkshus opp for Hjelset. Tok også turen bort til Heia ved Måsvatnet, som var et veldig fint sted. Tre timer på tur i overskyet, men greit turvær.

Map    

Høgheia (Lesundøya)

Date:
15.08.2014

Etter å ha jobbet på Lesundøya hele uka, måtte det bli en liten tur til "øytoppen". Lesundøya er imidlertid ingen øy, og henger sammen med Skardsøya på Dragsundet :-). 30 min t/r fra bomveg, som starter langs fylkesvegen mot Seterneset.

Map    

Fonna

Date:
15.08.2014

Dagen før var det motbakkeløp til Fonna, med Northug og co til stede (Toppidrettsveka). Fikk derfor lyst til å ta denne turen før retur til Molde. Parkerte langs riksvegen ved revefarm. Herifra gikk jeg halvhardt til toppen på 52 min. Tok også en tur bort til Fonnaksla, tipper det ikke var så mange der dagen før :-) Tydeligvis en lite besøkt topp, da det ikke var noen varde der.

Map    

Kamman/Rognfjellet

Date:
14.08.2014

To ganske kjappe turer på Skardsøya. Først Kamman fra Ulvsnes. Hyggelig prat med en av gårdbrukerne der, som kom med tips om rute. Først langs skogsveg, videre langs høydedrag rett mot toppen. 35 min t/r. Videre til Rognan, og grei rute fra der til Rognfjellet (delvis sti). 45 min t/r.

Map    

Bjørnskardliknubben

Date:
12.08.2014

Ettermiddagstur på Skardsøya. Gikk godt oppmerket 4-fjell sti til Bjørnskardliknubben fra fylkesvegen, parkering rett før kryss mot Melland. Flott utsikt fra høyeste topp på Skardsøya. Resten av turen stort sett uten sti. Først nord for Knubbvatnet til Østknubben, videre til Storbrannfjellet, Litlbrannfjellet og Lauvåsen. Tilbake til bilen om Damvatnet, seterråk ned fra Kallandsetra og til slutt langs fylkesvegen.

Map    

Skåla - høyest i Molde

Date:
09.08.2014

Tur sammen med Ingrid, Synnøve, Arne og Anne Marit til Moldes høyeste topper, fra parkering på Tjørhjellhaugen. Fra Trollvatnet gikk vi først til Skåla, nedturen om Skålaksla. På tur i sju timer i fint varmt sommervær.

Map    

Balbergkampen - testløp

Date:
05.08.2014
Map