Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Høglia/Skarnibba/Årsundfjellet

Date:
30.05.2014

Tur på veg hjem, etter jobb på Halsa. Først 35 min opp/ned på Høglia fra Gjengset (delvis uten sti). Deretter på fin sti fra litt nord for Kvisvik til Årsundfjellet, med avstikker til Skarnibba. 1 time 30 min på denne turen.

Map    

Tusenårsvarden

Date:
29.05.2014

Ettermiddagstrim sammen med Anne Marit. Opp normal veg fra Damefallet. Ned over ett par småtopper, på en sti ikke jeg har gått før, som ender i lysløypa litt ovenfor Damefallet.

Map    

Trolldalsfjellet ++

Date:
28.05.2014

Ettermiddagstur etter jobb. "Plukking"" av noen lav-PF topper mellom Sør-Tussen og Luten :-) Parkerte ved Finnsetra i Eide, og fikk en fin tre timers tur i finværet.

Map    

Årvollåsen/Grefsenåsen

Date:
21.05.2014

Kurs i Oslo, og siden Moldeflyet går så seint ble det tid til en runde med utgangspunkt Thon Hotel Linne. Først over Kolås (en skogkledd ås), deretter opp på Årvollåsen. Det var disse to toppene jeg hadde satt meg som mål å komme på. Siden dette gikk overraskende fort valgte jeg å fortsette til Grefsenåsen, med en liten avstikker til kjentmannsmerket Storhaug. Var også bortom Linderudkollen. Brukte akkurat to timer på denne runden, som også var den tiden jeg hadde til rådighet for å komme meg tidsnok til Gardermoen. Fine trivelige stier over åsene, som så ut til å være et godt brukt turområde i Oslo.

Map    

Alnestinden

Date:
18.05.2014

Synnøves første randotur, med flunkende nytt utstyr! En strålende fin dag, med 15 varmegrader ved bilen før turstart. Parkerte litt før Alnesreset. Samtidig med oss til topps kom overraskende nok JoSo (Johan Solberg) , innerdal (inger lise innerdal) og otto (Otto Lund) . De hadde vært på Finnan først, og det ble en meget hyggelig fjellprat med dem i finværet på toppen. Ellers mye kjentfolk å treffe, både på veg opp og på toppen. Overraskende fint å kjøre ned i den tunge snøen, og Synnøve fikk seg en god opplevelse med sitt nye utstyr.

Map    

Hausen

Date:
17.05.2014
Map    

Hausen

Date:
13.05.2014
Map    

Hausen - feiring av tabell-topp (igjen)

Date:
04.05.2014

For andre gang på fire dager ble Molde-seier feiret med Hausen-tur :-)

Map    

Hausen

Date:
01.05.2014
Map