Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Nyheitinden

Date:
27.04.2014

Skitur (fottur opp til ca 500 moh) sammen med Arne. En av de virkelig flotte skiturene med variert terreng, og meget bra nedkjøring. En ganske tung tur, da starten foregår ved Eikesdalsvatnet på 22 moh. Fin sti fra vegen mot Meringdal. Bart til ca setertuftene oppe på rabbene, som er en fin plass å starte skituren.

Map    

Hausen

Date:
24.04.2014
Map    

Brattlihaugen

Date:
23.04.2014

Årets første joggetur! Kjørte Arne til Aker stadion for å se juniorkamp mellom Molde og Rival. Bittert for ham å være skadet, og de trenger nok sin midtstopper tilbake skadefri snarest siden det ble stortap (0-6). Jeg benyttet sjansen til en joggetur til bl a Brattlihaugen, som er lagt til som Peakbook-element av min gode venn GeirI (Geir Ingebretsen) . Dermed er igjen Moldemarka-lista (pf20) komplett :-) Flott vær, og bildene fra den lille utsiktshaugen sier vel sitt!

Map    

Fjellrunden på Bjorli med avstikkere

Date:
20.04.2014

Tur i strålende påskevær sammen med Ingrid, Synnøve, Arne og Anne Marit. Mens de andre rastet innerst i runden tok jeg en rask trimtur opp til Kollhøi. Synnøve ble med på en ny avstikker til Bøverhøi, før vi suste ned igjen til Bjorli.

Map    

Påsketur Venabygdsfjellet

Date:
18.04.2014

Finværstur fra Venabu rundt Veslefjellet sammen med Ingrid, Synnøve, Arne, Anne Marit og Sigrid. Synnøve, Arne og jeg gikk rett over, mens Sigrid og Anne Marit gikk opp på toppen fra nord. Fint turterreng på Venabygdsfjellet!

Map    

Balbergkampen

Date:
17.04.2014

På toppen sammen med Synnøve og Arne

Map    

Gammelhans ++

Date:
16.04.2014

Påsketur til Nysetra, hvor det var grilling og mye slekt samlet. Jeg tok i tillegg en oppsamlingstur, for å sanke en del topper som min broder har opprettet siste året :-). Gråvær, med litt vind i høyden. Var bortom det som nå kalles Condruphaugen (mistenkte at den var høyere enn Sjuputtmyrtjønnhøgda).

Map    

Troll Ski Marathon 2014

Date:
05.04.2014
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
95.0km
Map